REČ ASTROLOGA

Nedeljni horoskop od 23. do 30. oktobra: Ne propuštajte nove prilike, u ljubavi moguće nesuglasice

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Vaš nedeljni horoskop je veoma dinamičan jer je ovo vreme preokreta. Mars je važna planeta za vaš znak a ona upravo krajem nedelje kreće u svoj retrogradni hod. Zato ćete poslovne situacije obuzdati i mao usporiti. To neće sprečiti da početkom nedelje zauzmete aktivniji stav sve do vikenda.

Ljubav

Vaše ljubavne prilike se ponavljaju. Sektor intimnosti je pojačanog delovanja za sve slobodne Ovnove. Zato je ovo nedelja dinamičnosti na polju kratkih jakih i dubokih veza. Krajem nedelje nemojte očekivati trajanje avanture u vremenu pred vama.

Zdravlje

Zdravlje je bez većih promena.

BIK

Posao

Ono što možete ili bi trebalo da završite potrudite se do kraja nedelje. Imate dovoljno vremena da se aktivno uključite u neke poslovne projekte. Krajem nedelje situacija se menja i vi drastično usporavate. Manji su izgledi da ćete biti tako produktivni.

Ljubav

Dobro je ako se ne oslanjate na druge i sami rešavate emotivne probleme. Oni Bikovi koji se spremaju za ozbiljnu vezu neka to učine do kraja nedelje. Emotivne i ljuubavne aktivnosti se prilično umiruju krajem sedmice.

Zdravlje

Imate solidno stanje zdravlja.

BLIZANCI

Posao

Ove nedelej pravite mudre planove ali imajte u vidu da Mars u vašem znaku kreće u rikverc. Zato obratite pažnju na kašnjenje propuštene poslovne pozive. neki tehnički uređaji mogu prestati da rade. Takođe se čuvajte u saobraćaju tokom vikenda.

Ljubav

Vaše ljubavne i emotivne prilike su vezane za posao korist ili bolje reči kompromis. Nadate se dobrom savezu sa voljenom osobom. Zato imate izvesne romantične trenutke tokom nedelje. Ipak krajem nedelej neke situacije koče vaša ljubavna iskustva..

Zdravlje

Povedite računa o opštem stanju zdravlja.

RAK

Posao

Nemojte se opustiti i ponovo ući u depresiju koju ste tek napustili. Poslovne prilike nisu loše. Mogu se čak i poboljšati samo ako se aktivno uključite u nove procese rada. Kritike od nadređenih ne prihvatajte kao oštricu noža. Iz njih možete izvuči pouku za dalje poslove.

Ljubav

Vaše ljubavne prilike su manje napete ali nedovoljno dobre da bi bili zadovoljni. Ipak će Merkur doprineti malo boljoj komunikaciji sa emotivnim partnerom. Krajem nedelje prihvatite neke smernice od voljene osobe.

Zdravlje

Zdravlje je bez promena.

LAV

Posao

Ako planirate poslovni put uradite to pre kraja nedelje. Neke mogućnosti se zatvaraju tokom vikenda. Ipak vaše poslovne aktvnosti tokom nedelje mogu imati dovoljno uspeha i na kreditnom i finasijskom polju.

Ljubav

Niste sami i zato imate odogovornost i obaveze pred porodicom i partnerom. Zato je dobro da uvedete razgovor okruglog stola i saznate mišljenje svih ukućana. Slobodni Lavovi su specifično nostalgični. Prisećaju se starih uspomena i veza.

Zdravlje

Imate solidno zdravlje.

DEVICA

Posao

Lako se može desiti da izazovete zavist kod vaše okoline. Neki poslovni uspesi su neočekivani i dobar razlog da vas drugi malo mrze. Finasije se bitno poboljšavaju ali je na vama da ih pametno rasporedite. Jedan poziiv na poslvni put nemojte odbiti.

Ljubav

Brojni problemi na emotivnom polju za Device koje nisu u vezi mogu biti lako rešive. Samo pokušajte da se oslobodite jakih i tvrdoglavih stavova iz prošlosti. Device koje su u vezoi ili braku kroje drugačije planove u zajedničkom interesu.

Zdravlje

Mogući problemi sa fizičkim zdravljem.

VAGA

Posao

U ovoj nedelji posoa je veoma važan ali može omesti sve planove koje ste unapred isplanirali. Česta kašnjenja i nemogućnost u dogovorima su obeležje ovonedeljnog poslovnog ambijenta. Ipak stavite sve na papir i izračunajte šta vam se isplati a šta obavezno da izbegnete.

Ljubav

Ljubavne prilike su šarene toliko da ni sami ne umete da odvojite bitne ljude od nebitnih. Punoo je ljudi oko vas a i potencijalnih partnera ali vama se niko ne dopada. Krajem nedelje žudite za bivšim partnerom. Međutim bolje je da odsećete ruku nego da ga pozovete.

Zdravlje

Imate manji problem sa kičmom.

ŠKORPIJA

Posao

Vaš mentalni sklop je ove nedelje na maxsimumu. Zato se fokusirajte na posao i pokažite volju pouzdanost i lojalnost.Va[ vladar Mars menja pravac kretanja i kreće u retrogradni hod u znaku Blizanaca. Vaše polje investicija novca i nasledstva je pojačano. Zato se krajem nedelje očekuje da usporite razmislite i tek onda odlučite.Izrazite najbolju moguću odgovornost prema sebi i drugima.

Ljubav

Vaše ljubavne mogućnosti ponovo se oslanjaju na prošlost. Zato se nemojte iznenditi ako vas pozive neki bivši ili bivša. Imate dovoljno mudrosti od strane Merkura jer vas čuva da ne napravite korak umazad.

Zdravlje

Imate solidno zdravlje.

STRELAC

Posao

Vi ste već ustanovili svoje pozicije po svim važnim poslovnim pitanjima. Zato retrogradni Mars u Škorpiji od 30 oktobra neće mnogo uzurpirati vaš posao.Ima još puno ciljeva kojima težite ali je vreme da usporite. Krajem nedelje sve će se urotiti protiv vaše napredne energije.

Ljubav

Iako ste veoma raspoloženi za uživanje i ljubav naredni dani vam neće dati puno prilike da to konzumirate. Previše obaveza ali i iznenadnih prepreka neće doprineti vašem lagodnom emotivnom životu. 

Zdravlje

Moguća manja prehlada.

JARAC

Posao

Ovo je nedelja kada je potrebno da promenite dobro poznatu rutinu. Neke stvari u poslu stvarno ne funkiconišu onako kako ste zamislili.Vaše polje posla i saradnje je veoma naglašeno i zato je podložno velikoj promeni. Osnažite svoj mentalni deo i hrabro donesite neophodne odluke.

Ljubav

 Vaša intima je na najvećoj tački. Zato ćete pokušati da poboljšate bliskost sa odeređenom osobom. Ne sakrivajte osećanja koja gore u vama. Retrogradni Mars će doprineti da se vulkan ljubavi i strasti potpuno oslobodi. Nemojte biti ljuti i besni već iskoristite ovu energiju kako bi se približili emotivnom partneru.

Zdravlje

Zdravlje je bez promena.

VODOLIJA

Posao

Vaše polje ljubavi i svega što volite ili vas čini zadovoljnim sada je pokrenuto i pojačano. Zato ćete raditi poslove koje volite dok ćete one dosadne izbegavati u širokom luku. Napredne ideje naviru sa svih strana a vi do kraja nedelej sprovidite bar deset. Ipak krajem nedelje kada Mars krene u rikverc morate da usporite ali ne iz sopstvene želje nego oklonosti.

Ljubav

Zona ludih neobičnih ljubavnih afera je otvorena. Zato je ovo specifična nedelja za vaš emotivni život. međutim ovo je samo početak ljubavne igre koja će trajati do januara. Velika očekivanja neizvesnost nadanja i velika ljubavna drama u kojoj ste glavni akter počinje 30 oktobra.Vi ste već u avanturi samo to još ne znate.

Zdravlje

Odlično se osećate.

RIBE

Posao

Dinamična nedelja u kojoj sređujete stambeno i poslovno pitanje. Vaši poslovi usporavaju ali ne toliko da bi vi izgubili ritam. Posvećeni ste renoviranju ili uređenju poslovnog ambijenta. Krajem nedelje imate priliku da radite sa nekim bivšim kolegama.

Ljubav

Vaš dom je kuća ljubavi. Vi ste se potpuno utopili u gnezdu koje i dalje uređujete samo za vas dvoje. Prav romantika počinje 30. oktobra i za vas nema spasa. Nije nemoguće da se hranite samo zaljubljenošću. Ipak pazite na sopstvene obaveze.

Zdravlje

Imate dobro zdravlje.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar