Detalj na snimku PUTINA dok puca iz snajpera zapalio internet: Svi gledaju u njegovu RUKU (VIDEO)

Ponovo je postala aktuelna teorija da ruski predsednika ima jednog ili više dvojnika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Twitter/@newsistaan

Ruski predsednik Vladimir Putin je u četvrtak, 20. oktobra, posetio kamp za obuku mobilisanih u Rjazanjskoj oblasti u pratnji ministra odbrane Sergeja Šojgua.

Tom prilikom je Putin ispalio nekoliko hitaca iz snajperske puške “Dragunov”, što je privuklo pažnju širom sveta. On je zauzeo položaj ispod maskirne mreže, stavio slušalice i pucao u metu, a zatim ustao i razmenio par reči sa jednim od mobilisanih vojnika.

– Čuvaj se, Ruslane – rekao je vojniku na kraju.

Međutim, ova Putinova “egzibicija” izrodila je talas teorija zavere na internetu, pre svega onu da Kremlj koristi dvojnike.

– Putin NIJE posetio vojni poligon Zapadnog vojnog okruga u Rjazanjskoj oblasti, i NIJE proveravao napredak obuke mobilisanog vojnog osoblja – objavljeno je na Telgram kanalu General SVR koji često citiraju britanski tabloidi jer ko god da je iza njega tvrdi da ima insajderske informacije iz Kremlja.

Ovaj “izvor” je od samog početka ruskog napada na Ukrajinu više puta iznosio da Putin boluje od Parkinsonove bolesti ili čak raka, kao i da su dvojnici ranije korišćeni dok je on bio na operaciji.

– Dvojnik je nosio skriveni pancir, poštovane su sve mere bezbednosti, uključujući minimum kontakta sa neznancima, odsustvo vojnog oružja za sve neupućene i odlaganje biološkog otpada, kao što se dešava sa Putinom. Oni pokušavaju da izbegnu incidente sa dvojnikom koliko je to moguće. Čak i sama mogućnost da dvojnik ispali nekoliko hitaca iz snajperske puške bila je predmet dugih diskusija i gotovo odvojene mini-specijalne operacije – napisao je General SVR.

Sa njegovom teorijom se izgleda slaže i šef Glavne obaveštajne uprave Ukrajine general Kirilo Budanov, koji misli da Putin ima čak trojicu dvojnika.

– Nisam ’putinolog‘, da se tako izrazimo. Ali, po mom mišljenju, postoje tri dvojnika koje ja lično odmah primetim – rekao je on.

Nakon što su na internetu objavljeni snimci poligona kod Rjazanja, krenule su glasine da se jedan od Putinovih dvojnika zapravo sastao sa ruskim vojnicima, a Putinova ruka je navodni dokaz za to.

Naime, gledaoci su primetili da predsednikova ruka izgleda nešto drugačije nego inače, kao da ima neki beleg.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Jutarnji.hr

Komentari (1)

Ostavite komentar