Imam 35 godina i još sam DEVICA: Bila sam s 9 muškaraca, i svi su pobegli kad su čuli moje uslove (FOTO)

Iako se pojavila na televiziji, nikako ne uspeva da pronađe partnera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/i_am_sonali_chandra

Čandra Sonali ima 35 godina i sa ponosom kaže da je još nevina.

Na vođenje ljubavi ne pristaje bez prstena na ruci, a sve je to ispričala prvo u poznatom TV šou programu “Dr. Phil”.

– Smatram intimne odnose svetim i posebnim. Zapravo, i ne volim reč “seks“, više volim “vođenje ljubavi”.

– Biću spremna za vođenje ljubavi kad nađem “onog pravog”. Tražim gospodina koji je moralan i etičan, zgodan, ambiciozan, drži do zdravlja i koji će se prema meni ponašati kao prema kraljici. Želim ono što Prijanka Čopra ima s Nikom Džonasom – rekla je Čandra.

Sonali je objasnila da je odrasla sa veoma strogim i tradicionalnim roditeljima Indijcima, koji su joj zabranjivali društveni život i veze tokom odrastanja.

– Mislim da je takvo odrastanje veoma negativno uticalo na moju sposobnost pronalaska partnera, jer su izlasci socijalna veština – rekla je.

Čandra se nakon neuspešnih pokušaja pronalaska ljubavi prijavila za rijaliti šou “Pet momaka nedeljno” u kojem je bila u izolaciji od spoljašnjeg sveta sa pet muškaraca.

Na žalost, ni to joj nije donelo ništa. Kako kaže, većina muškaraca odustane kad čuju da je još devica, a do sad je pokušala s njih devet.

– Od kada sam postala TV zvezda, javlja mi se veliki broj muškaraca koji mi nude brak, ali je mene strah da se nalazim sa nepoznatim ljudima – navodi Sonali.

Ipak, dala je priliku jednom koji joj na napisao lepu poruku.

– Ovaj muškarac je zgodan, ambiciozan i malo stariji od mene, pa sam iznenađena da je još uvek samac! Neverovatno je smiren, što je odličan balans za moju živahnu prirodu – objašnjava Čandra.

– Osećam se kao da ga poznajem celu večnost i osećala sam se prijatno u njegovoj blizini. Bio je malo koketan, ali je u potpunosti poštovao moje granice s obzirom na to da sam devica. Nije ni pokušao da me poljubi – ispričala je pa dodala da ne zna još šta on misli o njoj, ali da ne može da prestane da razmišlja o njemu i da se raduje njihovom narednom susretu.

BONUS VIDEO:

 Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar