Oglasila se Ana Bekuta nakon saznanja da živi sa Mrkinom udovicom: Pevačica OTKRILA šta se zaista dešava

O Dragani Mrkonjić nikada nisam i nikada neću reći nijednu ružnu reč, ističe Bekuta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vladimir Milovanović, Objektiv.rs

Nakon informacija koje su osvanule u pojedinim medijima da Ana Bekuta živi s bivšom suprugom Milutina Mrkonjića, Draganom, pevačica se oglasila i stavila tačku na sva nagađanja. Ana nije mogla više da ćuti, pa se obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram i bez zadrške rekla sve što joj leži na duši.

– Dragi moji, danas je u srpskim medijima izašao članak u kome se navodi da živim s Draganom Mrkonjić i vodim je na lekarske preglede, dok u njenom stanu živi moja unuka Sonja. Svaka informacija u tom članku je potpuno netačna, a ton kojim je napisan i izmišljotine koje su navedene zaista su uznemirujući za svaku pristojnu osobu – rekla je pevačica i dodala:

– O Dragani Mrkonjić nikada nisam i nikada neću reći nijednu ružnu reč. Žao mi je što na ovakav način moram da se borim protiv neistina koje već godinu dana pišu o mom odnosu s Draganom Mrkonjić, ali ne postoji drugi način osim da demantujem svaku izmišljotinu koja se pojavi u novinama u svrhu manipulacije javnošću i portretisanja mene kao negativke. Zaista je bilo dosta! – poručila je Bekuta putem svog Instagram naloga.

ZAJEDNO

Podsetimo, u pojedinim medijima pojavila se kao udarna vest da Ana Bekuta i Dragana Mrkonjić Daša navodno žive u istom stanu.

Naime, prema izvoru bliskom pevačici koji je preneo Super TV, Mrkinoj ženi navodno zdravstveno nije bilo dobro, zbog čega je Ana odlučila da joj pomogne i nađe joj se.

– Mrkina žena Daša sada živi s Bekutom u stanu u kojem su zajedno živeli Ana i Mrka. Ani je bilo žao što Daša nema nikoga, a nakon Milutinove smrti je bila loše i trebala joj je pomoć. Kako je i sama ostala sama, pozvala ju je kod sebe i Daša je to prihvatila. Već izvesno vreme žive zajedno i, otkako Daša redovno pije lekove, dosta je bolje. Ne izlazi često napolje, ali Ana ima veliku terasu punu zelenila, na kojoj često boravi. Bekuta se brine da joj ništa ne nedostaje, redovno je vodi na lekarske preglede. Zajedno su nekoliko puta išle u nabavku kako bi Daša prošetala, a redovno odlaze zajedno i na Mrkin grob. U Dašinom stanu, nadomak kružnog toka na Slaviji, sada stanuje Anina unuka Sonja – rekao je izvor Super TV, blizak pevačici.

DOBRI ODNOSI

Malo je poznato da su Ana i Daša bile u korektnim odnosima i tokom pevačicinog zabavljanja s Mrkonjićem, a navodno su, prema tvrdnjama istog izvora, čak odlazili utroje na večeru.

– Mislim da je u stanu sa Dašom i Anom i pevačicina majka. Društvo sada prija i muzičkoj zvezdi, koja je ostala bez velikog oslonca u životu – dodao je izvor.

BEZ IZJAVA

Prema pisanju medija koje Bekuta demantuje, ovo je sada privremeno rešenje.

– Ana je svakodnevno bila u kontaktu s Dašom, ali kako joj se nekoliko puta nije javila na mobilni, a zna da je bolesna, pevačica se uplašila. Slala je tada unuku i unuka do nje da vide šta se događa. Svakako su je posećivali i nosili joj namirnice i hranu, pa je Ana na kraju presekla da će svima biti lakše ako Dragana bude provodila vreme s njom u stanu. Mrka je, kada se razboleo, kupio auto Aninom unuku Branku kako bi je vozio na nastupe i bio joj menadžer, ali i da ode u nabavku kad je Daši nešto potrebno – preneli su mediji tvrdnje izvora koje Bekuta oštro demantuje.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA 

OVU I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 15. OKTOBAR

Foto:Objektiv

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar