Oglasio se Nenad Periš nakon nekoliko meseci ćutnje: Objavom na mrežama RASPLAKAO sve

Periš je objavio pesmu na svom Fejsbuk nalogu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nakon nekoliko meseci ćutnje, Nenad Periš, otac tragično nastradalog Splićanina Mateja Periša (27) koji je noć uoči Nove godine ušao u Savi i utopio se, a njegovo telo nađeno tek nakon pet meseci, oglasio se na društvenoj mreži Fejsbuk.

Nenad je na svom profilu postavio tužnu pesmu, koja je verovatno namenjena nastradalom sinu Mateju.

Pesmu koju je okačio Matejev otac zove se “Moj lipi anđele” koju su izvodili Oliver Dragojević i Zorica Kondža. Tekst ove numere glasi: “negdje još čuvam nešto za tebe kad dođu jutra puna nevoje i kad nam ništa ne ide”…

“Moj lipi anđele, pogledaj u mene ako nas tužne jutrom probude ja čuvam osmijeh za tebe. Ako nas tužne jutrom probude i srce stisne se od nevoje ja čuvam nešto za tebe pogledaj u mene”, glasi refren ove pesme.

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra, kada je izašao iz kluba “Gotik” u Beton hali u Beogradu gde je bio sa prijateljima. Splićanin je nakon izlaska trčeći prešao Karađorđevu ulicu, zatim Travničku i došao do Save promenade gde se približio reci Savi. Njegovi prijatelji sa kojima je tog 30. decembra došao u Beograd kako bi proslavili novogodišnje praznike prijavili su sutradan njegov nestanak.

MUP Srbije, kao i njihove kolege iz Hrvatske uključili su se u potragu za nestalim mladićem iz Splita, a njegov leš u poodmakloj fazi raspadanja nađen je nasukan na obali kod Ade Huje u Beogradu. Nestanak i potraga za Matejem Perišem bila je svakodnevna što od strane pripadnika policije, pa tako i građana koji su čak pravili i grupe na društvenim mrežama kako bi ga našli.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Još uvek sveža sećanja na želju i nadu svih nas da će se odnekud pojaviti... Lipi anđeo Mateja Nenade saosećamo sa Vama i vašim najbližima!

    Odgovori
  2. Evo i ja sam se rasplakala. A njegovi prijatelji imaju li mira? Ubeđena dam da znaju više nego što su rekli. No, sve je kasno sada. Neka mu je laka zemlja koja ga pokriva.

    Odgovori

Ostavite komentar