Veljko Ražnatović otkrio zašto će se drugi SIN zvati Krstan: “Nisam imao NADIMAK, nadam se da neće ni on”

Nedavno je sa javnošću podelio srećne vesti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Pink

Bokser Veljko Ražnatović progovorio je o predstojećem meču koji će se odžati 8. novembra, ali i o tome što će po drugi put postati otac.

Veljko i Goran Babić će se boriti za titulu prvaka Srbije, a sada je Ražnatović otkrio i kako se oseća povodom toga.

– Ne razmišljam o gubituku. Fokusiran sam samo na pobedu, i tako je bilo oduvek, to je jedino što me interesuje. Milsim da Goran i ja nismo slični, i da smo totalno različiti. On jeste dobar bokser, neporažen, i da ne zna za poraz kao i ja, ali videćemo. Ja smatram da sam u svakom smilu bolji bokser – rekao nam je on, pa otkrio da li ima posebne pripreme, kao i da li oseća pritisak.

– Pripreme su svakako posebne. Niko mene ne tera da boksujem, ko ne može da se nosi sa tim, ne mora da se bavi boksom. Ja volim to i jedva čekam takav pritisak, volim taj osećaj – istakao je

Veljko, pa otkrio kako se oseća što će po drugi put postati roditelj:

– Osećam se kao i prvi put, samo još blagoslovenije. Hvala dragom Bogu. Ne mogu da kažem da mi to ne daje vetar u leđa, ali sa snagom se rodiš ili ne, to je prosto tako – dodao je on, a onda se osvrnuo na ime deteta koje je izabrao upravo poznati bokser.

– Krstan je posebno staro srpsko ime. Unikatno je, nije često ime, što je svakako još bolje za nas – rekao je Veljko, pa dodao šta misli, koji će nadimak imati Krstan:

– Ja sam Veljko, i nikada me nisu zvali po nadimku, tako da smatram da neće ni on imati nadimak. Krstan je dovoljno.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar