Ustaše uhvaćene u laži, pa promenili naslov! (FOTO)

Hrvatski mediji ne biraju sredstva kojima će da se služe u napadima na našu državu i predsednika Vučića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Da mediji pod palicom ustaškog poglavnika Andreja Plenkovića ne biraju sredstva u žestokim napadima na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića, pokazuje najnovija laž u kojoj su uhvaćeni.

Naime, hrvatski Večernji list jutros je objavio sraman tekst sa naslovom “Zapaljive izjave Aleksandra Vučića o Hrvatskoj: ‘Ta mala zemlja ne sme postojati, vi svaki dan odlikujete one koji su ubijali Srbe'”.

Oni su se ovde poslužili brutalnom laži, s obzirom da predsednik Vučić nikada nije izgovorio da “ta mala zemlja ne sme postojati”, tokom njegovog govora o hrvatskom protivljenju da Srbija bude izuzeta iz osmog paketa sankcija EU prema Rusiji.

Foto: Printscreen

Nakon što su novinari Večernjeg lista uvideli da je ova izjava laž, tačnije, da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ovo nije izjavio, Večernji list promenio je naslov ovog teksta, gde je uklonio deo gde su naveli da je predsednik Srbije izjavio da “Hrvatska ne treba da postoji”.

Foto: Printscreen

Na njihovu žalost, ovakav čin nije prošao neopaženo, te je i više nego jasno da ustaškim medijima pod palicom Andreja Plenkovića nije bitno kojim će sredstvima da se služe u nemilosrdnim napadima na Srbiju i predsednika Vučića, pa makar i po cenu da budu uhvaćeni u sopstvenoj laži.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar