“Sramota, DNO DNA”: Anastasija Ražnatović pružila PODRŠKU Sari koju je muž pretukao (FOTO)

Javnost je zgrožena činom Damjana Hadžića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: NKostic

Domaća javnost potresla je vest o devetnaestogodišnjakinji Sari, koji ju pretukao Damjan Hadžić (23).

Poznata Tiktokerka Una Kablar, poznatija kao Uki Q podelila je tokom prethodne noći fotografije svoje brutalno pretučene sestre, koja je sa brojnim povredama koje joj je naneo suprug Damjan Hadžić prebačena u bolnicu.

Mreže su se usijale od osuda zbog ovog postupka, a tim povodom oglasila se i pevačica Anastasija Ražnatović. Ona je pobesnela zbog nasilja u porodici, pa je tako na svom Instagramu podelila sledeću poruku:

Foto: Printscreen/ Instagram

– Sramota! Dno dna! Isto ovo i još mnogo gore dotičnom Damjanu treba da se uradi! Stoka! – napisala je Anastasija uz fotografiju pretučene devojke.

Podsećamo, Una Kablar sinoć je objavila da je njena sestra brutalno pretučena od strane svog supruga, zajedno sa dvomesečnom bebom, nakon čega ih je obe ostavio ispred VMA, a potom pobegao.

– Muž moje sestre je večeras pretukao moju Saru skoro na mrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi, a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao bebu staru 2 meseca i pravio modrice, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega – napisala je Una.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar