Nezapamćen skandal: Srbin i Rus se potukli pred TV kamerama! (VIDEO)

Ruski mediji ovakvu najavu nazvali su "skandaloznom", a mi ćemo reći da nije bila "nimalo bratska"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Ruski borac Magomed Ismailov i Srbin Aleksandar Ilić bili su u glavnim ulogama na predstavljanju i najavi njihove MMA borbe.

Ruski mediji ovakvu najavu nazvali su “skandaloznom”. Naime, Aleksandar Ilić poznatiji kao Džoker krajem avgusta nokautirao je jednog od najboljih ruskih boraca Aleksandra Šlemenka.

Sa njim je upravo trebalo da se bori Magomed Ismailov. Posle tog meča u kojem je Ilić posle samo nekoliko sekundi patosirao Šlemenka, Ismailov je dao izjavu da će samleti Srbina, te da će od njega napraviti “mleveno meso” koje mnogo voli da jede.

Incident sa Ilićem započeo je Ismailov, koji je počeo da ga vređa, a onda i da ga uhvati za vrat i obori. Utom je Ilić planuo, dohvatio flašicu sa vodom sa stola i isprskao Ismailova. Rus je zatim hteo da se obračuna pesnicama sa znatno višim Srbinom koji je zauzeo gard, počelo je vređanje i psovanje sa obe strane, a promoteri su ipak nekako uspeli da obuzdaju dva razjarena borca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OLD SCHOOL BOXING (@pravda_boxing)

Duel između Ismailova i Ilića, kao glavna borba na događaju u Moskvi, na programu je 7. oktobra.

Bonus video:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. To uopste nije tako strasno sta se desilo izmedju tih boraca ! Na primjer kad su Bulls jednom igrali protiv Knicks 90 tih godina bilo je tako tuce i fights da su stolice letile na igralistu ! lol Dennis Rodman nije bio nevin u ovoj akciji ali isto blesavi Patrick Ewing nije isto bio nevin ! lol

    Odgovori

Ostavite komentar