Došao u Beograd da spasi karijeru, a sada je izvređao Srbiju: Bivši as Crvene zvezde uputio teške reči!

Na kraju je verovatno dobro što je otišao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Kristijano Pićini je samo jedan od promašaja Crvene zvezde u poslednjih nekoliko prelaznih rokova, ali više se može zameriti samom igraču nego samoj upravi.

Naime, iako je sportski sektor šampiona Srbije doveo igrača koji se već teško povređivao što je svakako velika mana, njegov pristup igri nije išao u tom smeru kao da želi da pomogne klubu.

Nedavno je Kristijano Pićini govorio za italijanske medije u širem intervjuu, a prilikom spomenuo je neuspelu epizodu u Crvenoj zvezdi.

– Imao sam još dve godine ugovora u Zvezdi ali istina je da se tamo nikada nisam adaptirao. Nivo igre nije visok ali je komplikovano u vidu ideologije, infrastrukture, mentaliteta… Igrate na stadionima koji ne liče na stadione – rekao je Italijan.

Otišao je sa Marakane posle samo šest meseci.

– Iako su me čekale kvalifikacije za Ligu šampiona nisam želeo da ostanem i raskinuo sam ugovor. Nisam želeo ni novac, ni bilo šta drugo. Samo da odem. Oni su to plasirali kao da nisam bio na zadovoljavajućem nivou forme što nije tačno. Tada sam se dva puta našao i na preeliminarnom spisku reprezentacije. Istina je da sam jako naporno radio da bih vratio karijeru na pravi put i da svima dokažem da sam dobar. U Crvenoj zvezdi nisam bio srećan, nisam uživao u fudbalu i zajedno sa porodicom sam odlučio da odemo. Tražio sam raskid ugovora jer sam mislio da ću kao slobodan igrač imati bolju šansu da nađem novu sredinu – završio je Pićini.

BONUS VIDEO:

Pronađen plan za spas OFK Beograda: Prvi čovek “romantičara” predstavio novi projekat!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar