Trudnica ostavila OPROŠTAJNO pismo, u njemu otkrila RAZLOG jezivog čina: Slučaj potresao celu Srbiju

Pored teškog života, trudnica nijednog trenutka istražiteljima nije dala informacije koje bi ukazale na nasilje u porodici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija, Objektiv.rs/Danilo Krša, Shutterstock/patskan

Trudnica, koja je prekjuče u jednom čačanskom selu pokušala da se ubije zapalivši se, ostavila je oproštajno pismo, pišu mediji.

– U tom pismo se, navodno, krije i razlog ovako jezivog čina – kaže izvor.

Rođaka nesrećne trudnice je ranije ispričala da oni sumnjaju da je žena digla ruku na sebe zbog teškog života koji je imala u braku.

Ostavila ga, pa se vratila

– Ona je ranije živela u drugom mestu u Srbiji. Napustila je tog prvog muža jer nije više mogla da izdrži torturu i ovde se preudala. Jednom je ostavljala drugog muža, ali mu se vratila. On je inače alkoholičar, a koliko znamo, prva supruga ga je napustila zbog maltretiranja – ispričala je rođaka.

Kako se nezvanično saznaje, i pored teškog života, trudnica nijednog trenutka istražiteljima nije dala informacije koje bi ukazale na nasilje u porodici.

– Policajcima nije dala nijednu informaciju koja bi ukazala na nasilje u porodici ili loše postupanje članova domaćinstva prema njoj, negirala je svaki pomen maltretiranja – kaže izvor lista iz istrage.

Iz čačanskog tužilaštva kažu da njen sadašnji nevenčani suprug, meštanin sela kod Čačka, koji je duplo stariji od nje, ranije nije bio prijavljivan za nasilje u porodici.

U ovom jezivom slučaju postoji još niz nejasnoća, a jedna od njih je i na koji način se trudnica, koja je u devetom mesecu, opekla po telu. Navodno, istraga je pokazala da se ona nije polila benzinom i zapalila, kako se u prvi mah mislilo.

– Definitivno, trudnica se nije polila benzinom, jer da jeste, opekotine bi sasvim drugačije izgledale. Pritom, na licu mesta nije bilo tragova ni mirisa benzina. Međutim, ona je u iskazu tvrdila da se polila benzinom i zapalila – kaže izvor lista iz istrage.

Prazan lonac na šporetu

On dodaje da je policija u kući zatekla veliki, prazan lonac na šporetu “smederevcu” i pretpostavljaju da se u njemu nalazila vrela tečnost.

– Istrazi je čudan i način na koji se ona opekla, jer je najveći obim opekotina uočen na donjem delu tela, stopalima i potkolenicama, a po butinama i stomaku ih ima sporadično – dodaje izvor.

Prema njegovim rečima, istraga o nezapamćenom pokušaju samoubistva se nastavlja.

U stabilnom stanju

Trudnica se nalazi u Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac, a kako kaže prof. dr Aleksandra Dimitrijević, direktorka te klinike, njeno zdravstveno stanje je stabilno. Takođe, i beba je stabilno, a za prevremenim porođajem, kako kaže, za sada nema potrebe. Trudnica ima opekotine na 12 odsto površine tela, a s njom je razgovarao i psihijatar.

BONUS VIDEO:Izvor: Agencije

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar