Još jedna MISTERIOZNA čitulja ubijenom vođi škaljarskog klana Vukotiću: “Čuvam te od ZABORAVA” (FOTO)

Teško bilo koje reči mogu opisati koliko se osećam loše zbog tvog gubitka, navodi se u čitulji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Danas je osvanula još jedna misteriozna čitulja ubijenom vođi škaljarskog klana Jovanu Jovici Vukotiću, koji je ubijen u Turskoj 8. septembra naočigled devojke Maše i njihove maloletne ćerke.

Putem čitulje oglasio se izvesni Duško Raković, a u čitulji piše:

– Poslednji pozdrav kumu,

Teško bilo koje reči mogu opisati koliko se osećam loše zbog tvog gubitka. Čuvam te od zaborava! – u potpisu Duško Raković.

Foto: Privatna arhiva

Inače, od Jovana Vukotića familija i prijatelji nedavno su se oprostili čituljama koje su pune skrivenih poruka u kojima piše da je “pravda spora ali dostižna”, potom “krv nije voda, brate, brat je bratu uvek odan”, “spavaj mirno, iza tebe osta puna kuća”. Više o tome pročitajte klikom OVDE.

Podsetimo, vođu škaljarskog klana Jovan Jovica Vukotić likvidirao je ubica na motoru u Turskoj. Škaljarac je ubijen naočigled devojke Maše i njihove maloletne ćerkice.

Za Vukotićem je pre godinu dana bila raspisana poternica.

Kotoranin Jovan Jovica Vukotić, koji je prema policijskoj evidenciji vođa “škaljarskog klana” sumnjičio se da je organizator grupe koja je planirala da ubije Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Njegovo ime godinama unazad nalazi se na stupcima crne hronike, a pripadnici suprotstavljenog kavačkog klana pokušali su da ga ubiju nekoliko puta.

Kriminalna organizacija, koju je navodno Vukotić predvodio, imala je posebne organizovane grupe za nabavku eksploziva, vozila i plovnih prevoznih sredstava.

Vukotić je bio u bekstvu, a crnogorski pravosudni organi za njim su pre godinu raspisali poternicu. Specijalno državno tužilaštvo (SDT) optužuje ga da je u novembru i decembru 2020. godine formirao kriminalnu organizaciju radi likvidacije vođa kavačkog klana Slobodana Kašćelana i Radoja Zvicera. Navodno, te likvidacije “naručio” je preko kriptovane Sky ECC aplikacije.

Istražitelji podsećaju da počeci škaljarskog klana sežu u 2008. godinu, te da su do kraja 2014. godine kao jedinstvena krimi-ekipa delovali braća Vukotić, ubijeni Dedović i ekipa koja je poslednjih osam godina prepoznata kao organizovana kriminalna grupa “Kavači”, koja je od tada suprotstavljena škaljarcima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar