Božićna poslanica Kevina Spejsija: Ubijte ih ljubaznošću (VIDEO)

U pomalo jezivom video-snimku glumac sumira godinu za nama i savetuje sve koji ga gledaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
KEvin Spejsi
printscreenYouTube

Oskarovac Kevin Spejsi, koji je bio upleten u skandal sa seksualnim napadima, u poslednjem videu koji je postavio na svoj YouTube kanal sedi ispred kamina, džara vatru i deli savete na Badnje veče.

“Mrtav sam ozbiljan. A nije tako teško. Sledeći put kad neko uradi nešto što vam se ne sviđa, možete krenuti u napad ili možete suzdržati vatru u sebi i uraditi nešto neočekivano. Možete ih ubiti ljubaznošću”, rekao je onim istim južnjačkim akcentom kao i njegov najnoviji lik, Frank Andervud iz “Kuće od karata”. 

Spejsija je optužilo više desetina muškaraca za seksualno zlostavljanje. Ali u julu, tužioci su odbacili krivične prijave protiv njega u vezi sa 18-godišnjim muškarcem koji je tvrdio da ga je glumac napao u baru. U međuvremenu, njegov fizijatar, koji je tužio glumca zbog seksualnog napada, umro je u septembru. 

Uprkos brojnim osudama javnosti, izgleda da Spejsiju ne pada na pamet da se povuče niti ustukne: “Niste zaista mislili da ću propustiti priliku da vam poželim srećan Božić, zar ne?”, rekao je glumac i dodao: “Bila je to prilično dobra godina”.

 

I. V.

 



Izvor: Objektiv

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar