Dnevni horoskop za 18. septembar: Rakovi, nemate strpljenja na poslu, Škorpije, nezadovoljni ste u vezi

Pročitajte šta su vam zvezde namenile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Promenjljiv dan sa puno nepotrebnih i veoma glupih obaveza. One koje ste planirali sigurno nećete ostvariti zato se prepustite rešavanju zadatka koji vam sami dolaze. Neka ranija iskustva u emotivnim odnosima se ponavljaju. Zdravlje je solidno.

BIK
Suprotno od svega danas ste u kontri od svega što je potrebno ili korisno. Može vam se i ne odustajete od sopstvenih principa. Nema dileme ali ima zabrinutosti oko budućnosti. Potencijalni obožavatelj je nestao. Zdravlje je veoma promenljivo.

BLIZANCI

Niste u stanju da prihvatite veće obaveze i odgovornosti zato se krijete od nadređenih. Prosto niste dostupni. Malo nervoze pa odličnog raspoloženja smenjuju se brzinom svetlosti pa ste danas promenljivog mišljenja. Zdravlje sasvim stabilno.

RAK

Nemate strpljenja za saradnike zato ste tagovani kao neprijatna osoba. Ne možete da izbalansirate situaciju na poslu pa je dobro da se distancirate od nekih osoba. Emotivno ste prevrtljivi jer ne znate šta da mislite. Odlično je opšte zdravlje.

LAV

Neki poslovi su danas nepoželjni ali ćete ih ipak morati uraditi. Obuzdaajte nervozu i uhvatite se za strpljenje. Pokušajte da crpite dobru energiju iz porodice prijatelja ili partnera. Na poslu nemate od koga. Zdravlje je veoma solidno.

DEVICA

Neka današnja očekivanja će vas dobro razočarati dok će vas druga veoma obradovati. Smanjite sopstvene ciljeve da bi vam bilo lakše. Polje ljubavi je solidno ako vi popustite u suprotnom čeka vas ubeđivanje. Zdravlje je veoma promenljivo.

VAGA

Ako se držite rasporeda koji ste već napravili nećete mnogo vremena izgubiti. U suprotnom ottežan dan zbog nepredviđenih okolnosti. Radite na stabilnosti ljubavi ali nekako vam to ide otežano. Potražite prijateljski savet. Zdravlje sasvim dobro.

ŠKORPIJA

Ne trpite vi poslovni pritisak već sami sebi nabijate nervozu. Prestanite da brinete o dalekoj budućnosti orijentišite se na dnevne obaveze. U emotivnim odnosima ste i dalje neodređeni jer ste nezadovoljni. Opšte zdravlje je sasvim dobro.

STRELAC
Ako ste danas spremni na kompromis lako prelazite poslovnu igru. Imate pred sobom rutinski dan ali sa manje obaveza.U emotivnim prilikama osećate da popuštate sa sopstvenim odlukama i principima. Polje zdravlja nije ugroženo problemima.

JARAC

Ne morate da se trudite jer ste danas nesvesno na pravom mestu i u pravo vreme. Zato ćete danas biti zadovoljni poslovnim obavezama. Pokušavate da povežete ljubav i posao ali je to težak zadatak. Imate sasvim dobro zdravlje.

VODOLIJA

Spremni ste da nešto na poslu promenite samo ne znate šta je to što vam smeta. Krenite od jutarnje rutine promenite pravac kretanja na posao. Emotivno preterujete pa su razgovori sa voljenom osobom opterećeni sumnjama. Zdravlje je stabilno.

RIBE

Kreativnost vas ne napušta ni danas pa ulazite u nove poslove bez mnogo razmišljanja. Gužva u poslu ali i idejama koje vas opsedaju. Ljubavne i emotivne prilike su odlične ako ste u vezi. U suprotnom ne želite da uđete u vezu. Zdravlje odlično.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar