Nedeljni horoskop od 12. do 19. septembra: Dobre vesti o dragoj osobi, stižu nove ponude za posao

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za ovu nedelju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Ova nedelja vam ne počinje u sjajnom elementu jer vam retrogradni Merkur donosi premišljanja šta i kako dalje. Zato je tokom nedelje važno da mislite na svoju samostalnost i želje koje još niste ostvarili. Sve to će biti jasnije krajem nedelje jer tada možete doći do rešenja šta i gde želite da budete u poslovnom svetu. Pokušajte da napravite plan jer vam se može lako ispuniti.

Ljubav

Nije sjajno kada vam retrogradni Merkur naglašava polje odnosa sa partnerom. Zato je ponovo na redu razmišljanje o starim dilemama. Mislite o budućnosti i želite da donesete ključne odluke. neki Ovnovi mogu da se dogovore oko venčanja dok drugi mogu da donesu sasvim suprotnu odluku i nastave ka novom ljubavnom životu. Ipak do kraja nedelje uzdržite se od nekih bitnih odluka jer vam kvadrat Marsa i Venere ne dozvoljavaju da budete konkretni i jasni.

Zdravlje

Povremena glavobolja.

BIK

Posao

Ovo je nedelja opšteg nezadovoljstva. Niste zadovoljni sa platom ni sa novcem koji dolazi sa strane zato izražavate veliko nezadovoljstvo. Mars i Venera u kvadratu pojačavaju taj faktor i želite brzu promenu. Međutim ovo je nedelja zakočenih poslova. Zato tek krajem nedelje pokušajte da pregovarate oko nekih novih ugovora.

Ljubav

Emotivni ste i skloni prevelikom uveličavanju ljubavnih prilika i neprilika. Tokom nedelje ipak dobijate povoljnu vest o osobi do koje vam je stalo. Krajem nedelje polako dolazite u harmoniju sa unutrašnjim pritiskom.

Zdravlje

Manji problemi sa stomakom.

BLIZANCI

Posao

Retrogradni Merkur usporava dnevne aktivnosti ali vi se i dalje nalazite u povoljnom periodu za zaradu. Zato novac stiže iako kasni. Mars u vašem znaku traži više aktivnosti ali Merkur menja planove. Tokom nedelje očekujte problem sa automobilom.

Ljubav

Pozicije planeta nagoveštavaju nesuglasice i svađe ako ste u dugoj vezi ili braku. Nerazumevanje je na maksimumu i niko ne želi da popusti. Obzirom da je vikend manje kritičan preporuka je da se uzdržite od svađe i sačekate vikend za razgovor.

Zdravlje

Moguća upala bešike.

RAK

Posao

Intrige ogovaranje i tajne mogu predstavljati glavni problem na poslu. Imate previše dilema i bavite se raspodelom obaveza. Imate dovoljno vremena da se opredelite za sebe. Na redu ste vi i vaše potrebe pa se tako i ponašajte. Krajem nedelje možete dobiti novu povoljnu ponudu za posao.

Ljubav

Niste presrećni u ljubavi jer su počele da se vraćaju stare stvari nesporazumaa. Imate previše unutrašnjeg pritisska koji više ne možete da sakrijete. Pokušajte da se distancirate do kraja nedelje kako ne bi imali neprijatne situacije.

Zdravlje

Dobro se osećate.

LAV

Posao

Početkom nedelje punite se velikom nezadovoljstvom i pokušavate kroz druge okolnosti da samnjite tenziju koju osećate. Imate dovoljno prilika da se posvetite poslu ali vi to nećete uraditi jer vam je koncentracija u minusu. Krajem nedelje pokušavate da se vratite u ravnotežu.

Ljubav

Nesuglasice sa partnerom pokušavate da rešite ubeđivanjem što neće iči tako lako. Zato tokom nedelje sledi još jači nesporazum. Utešno je da ćete ipak naći neki kompromis u petak.

Zdravlje
Zdravlje nije ugroženo.

DEVICA

Posao

Iako imate pozitivnu volju da poslujete sa svima nećete moći napraviti doobar dogovor. Sledi nadmudrivanje sa jednim Lavom. Krajem nedelje Sunce u vašem znaku pomaže da obnovite posao koji ste čekali.

Ljubav

Ako ste u vezi ili braku solidan početak nedelje bez mnogo turbulencije. Ipak sredinom perioda imate pojačane šanse da se prepirete sa emotivnim partnerom. Krajem nedelje sve dolazi u potrebnu normalu.

Zdravlje

Pokušajte da eliminišete unutrašnju napetost.

VAGA

Posao

Ove nedelje vam ništa ne odgovara jer menjate već dogovoreni raspored i sastanke. Imate manje nesporazume sa kolegama sa posla. Ipak pokušajte da se distancirate od intriga kojima ste okruženi.

Ljubav

Ako niste u vezi možete imati priliku da se upoznate sa Vodolijom. Međutim nećete ući u vezu jer sve ostaje na flertu. Vage u braku ili dugoj vezi ove nedelje kopaju po prošlosti.

Zdravlje

Imate solidno opšte zdravlje.

ŠKORPIJA

Posao

Merkur je u vašoj dvanaestoj kući retrogradan i zato posmatrate posao iz druge perspektive. Imate vollje da budete orginalni i uporno razmišljate o tome. Poenta je da se osamite kako bi ispoljili svoj najbolji potencijal. Krajem nedelje vi ste drugačiji i opušteniji.

Ljubav

Vreme je da se ove nedelje presaberete i ne plašite onih odluka koje nisu popularne. Nećete biti sami jer i vas čeka jedna osoba koja traži svoju srodnu dušu. Znači slobodno napred u nove ljubavne avanture.

Zdravlje

Odlično je vaše zdravlje.

STRELAC

Posao

Pokušajte da zaboravite samostalnost i udružite se sa poslovnim timom. Tada su rezultati mnogo bolji. Neće vas niko pokolebati od ličnih ciljeva i uspeha. Zato je bitno da budete dovoljno fleksibilni.

Ljubav

Neusklađeni ciljevi i različite potrebe prave problem u ljubavi. Na vama je da smanjite ego ali i da saslušate šta partner govori. Krajem nedelje lakša komunikacija sa emotivnim partnerom.

Zdravlje

Promenljivo je vaše zdravlje.

JARAC

Posao

Ne prija vam ubrzani tempo kolega sa kojima sarađujete. To je samo način na koji rade a vi se držite svog tempa jer tada ne pravite greške. Preporuka zvezda za ovu nedelju je da smanjite troškove jer ste se potpuno opustili sa finasijama.

Ljubav

Imate unutrašnje dileme i to vas muči tokom cele nedelje. međutim sve je jasnije od petka jer ste dobro analizirali okolnosti i partnera. Krajem nedelje uspostavljate balans u emotivnom životu.

Zdravlje

Odlično se osećate.

VODOLIJA

Posao

Ovo nije mirna nedelja za vas. Vi ste i dalje zainteresovani za hiljadu stvari i avantura. Zato nije nemoguće da putujete menjate mesto boravka i potpuno se prepustite avanturističkom životu.

Ljubav

Poštujte svoje emocije pa čak i one sumorne jer vam daju uvide koga treba voleti a koga da napustite. Ovo je nedelja strasti a ne ljubavi zato ne mešajte ova dva pojma. Krajem nedelje donosite ključnu odluku.

Zdravlje

Imate dobro zdravlje.

RIBE

Posao

Obzirom da je Merkur retrogradan vi se povlačite u sebe jer vam je potreban mir kako bi isplanirali nove poslovne poteze. Pokušajte da ne iznosite svoje razmišljanje o poslu da vas neko ne bi iskoristio.

Ljubav

Uživate u ljubavi i nežnosti ali Venera i Mars u nepovoljnom asektu donose svađu. Zato pokušajte da obuzdate ljubomoru i tako podstičete velike probleme. Krajem nedelje imate male šanse da sakrijete flert sa jednim Blizancem.

Zdravlje

Imate solidno zdravlje.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar