Biković za nastavak snimanja filma uzeo 200.000 EVRA: Glumiće sa bivšom, čim su ga pozvali PRISTAO JE

Glumac drži visoku cenu u svetu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Glumac Miloš Biković godinama gradi internacionalnu karijeru u Rusiji. Film “Sluga“, u kojem tumači glavnu ulogu, najgledanija je komedija svih vremena u Rusiji, a prema procenama, pogledalo ga je oko sedam miliona ljudi. U nastavku komedije, koja je 2019. zaradila čak 57 miliona evra od bioskopskih ulaznica u Rusiji, Miloš ponovo igra simpatičnog Gišu.

Miloš je snimio prve kadrove nadomak Moskve i tim povodom oglasio se na Instagramu.

FOTO TANJUG/MILOS MILIVOJEVIC/ bg

– Drugi deo će biti skroz drugačiji i mnogo bolji!- napisao je glumac.

Biković se brzo dogovorio s producentima da se nađe u nastavku.

– Čim su ga pozvali, odmah je pristao! Dopalo mu se što će stara ekipa ponovo biti na okupu, a dodatno ga je privukla i finansijska ponuda. Dogovorio je da ga plaćaju 5.000 evra po danu snimanja. Pošto će na filmu raditi 40 dana, po njegovom završetku biće bogatiji za 200.000 evra – otkriva za Informer dobro obavešten izvor.

Sagovornik kaže da ga ne čudi što su Rusi odrešili kesu za glavnog glumca, jer su utrostručili budžet za snimanje:

– Prvi deo koštao je 2,6 miliona evra, dok su producenti za drugi deo izdvojili čak 8,4 miliona evra. “Sluga” je najgledaniji film u istoriji ruske kinematografije, pa žele da nastavkom nadmaše prethodni deo i ispune očekivanja publike – priča sagovornik i dodaje da je glavno pojačanje bivša Bikovićeva devojka, ruska glumica Aglaja Tarasova:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aglaya Tarasova (@aglayatarasova)

– Producenti su sigurni da će publiku dodatno privući to što će se Miloš i Aglaja, koji su do pre četiri godine bili u vezi, naći zajedno na velikom platnu. Aglaja će igrati razmaženu devojku Katju, koju Giša treba da promeni, te će zbog nje upadati u različite komične situacije.

Premijera filma “Sluga 2” očekuje se na jesen 2023. godine. U ostvarenju igraju i Aleksandar Samojlenko, Ivan Ohlobistin, Marija Mironova i Sergej Socerdocki.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (1)

Ostavite komentar