Kupači prijavili golo TELO žene BEZ GLAVE na plaži: Kada je došla policija desio se šokantan obrt (FOTO)

Hitna pomoć i policija dojurili su na mesto "tragedije"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Kupače na plaži u Bang Senu na istoku Tajlanda pre pet dana šokiralo je “mrtvo telo žene” koje su ugledali na pesku. “Žena” je bila potpuno gola, a prednji deo gde se nalazi glava bio joj je prekriven tkaninom. Kupači su u panici odmah pozvali policiju.

Hitna pomoć i policija dojurili su na mesto “tragedije”, područje su obeležili trakama i krenuli sa uviđajem. Ono što ih je iznenadilo kada su se približili je to što je imala besprekoran ten, a koža joj je na dodir bila kao od gume. Tada su shvatili da nije reč o telu žene već o japanskoj silikonskoj s*ks lutki “AV idol” koja je vrlo realistična.

Lutka košta najmanje 500 dolara kada se naručuje preko interneta.

– 18. avgusta 2022. spasilačke ekipe su obaveštene da su ljudi na plaži videli mladu ženu golu i bez svesti. Policajci su izašli na uviđaj, pa su iz daljine videli mladu ženu. Ali, kada su se približili pokazalo se da je to lutka. Glava joj je nedostajala, a zadnjica joj je bila otkrivena – objavila je tamošnja policija.

Veruju da je lutka bačena u reku ili kanal pre nego što je ušla u more koje ju je izbacilo na obalu. Policija je lutku uklonila sa plaže kako ne bi plašila kupače i turiste.

– Ako vlasnik želi natrag svoju lutku može je pokupiti u policijskoj stanici – dodali su iz policije.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar