REČ ASTROLOGA

Nedeljni horoskop od 15. do 21. avgusta: MARS je u znaku Blizanca, očekuju vas promene u poslu i ljubavi

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Mars menja znak i tokom nedelje od 20. avgusta gostuje u Blizancima i zato su vaši ovonedeljni rasporedi u punom jeku. Očekujte više susreta i razgovora. Menjate svoju radznalost sa poslovnom rutinom.

Ljubav

Na emotivnom planu želji ste raznovsrnosti i zato ubacujete nove ljude i situacije. Tako je ovo nedelja puna društvenih aktivnosti. Partner se dobro snalazi jer mu prija promena energije.

Zdravlje

Zdravlje je bez promena.

BIK

Posao

Iako ne volite bilo kakve promene ove nedelje ste puni radoznalosti i to vas vodi ka promenljivom i zanimljivom sadržaju. Možete se lagano upustiti u duple poslove. nećete imati umanjene rezultate.

Ljubav

Mars u Blizancima će tokom nedelje promeniti ponašanje u ljubavi i emoctivnim dešavanjima.Tako će i vašem emotivnom životu doneti određenu opuštenost i radoznalost. Zato želite da provedete vreme uz pozitivne i neopterećene osobe.Emotivno ste detinjasti jer ne želite da se bavite ozbiljnim temama. 

Zdravlje

Zdravlje bez većih tegoba.

BLIZANCI

Posao

Mars 20.avgusta ulazi u vaš znak i tu ostaje sve do 25.03.2023. To je veoma dug period njegovog delovanja na nedeljne i mesečne aktivnosti  Zato je vaš znak upleten u mnoge buduće poslovne situacije. Poslovi se umnožavaju ali i komplikuju. Na vama je da se posvetite dobroj komunikaciji koja će vam u svemu pomoći.

Ljubav

Ove nedelje vaša reć puno znači i ima težinu kakvu niste ni zamišljali. Imate neobičnu moć da rečima postignete sve što naumite. Zato ako želite da budete ubedljivi ovo je nedelja u kojoj treba da počnete da koristite svoj verbalni talent.

Ljubav

Ljubavne prilike se dupliraju ali to znači i puno problema u koje možete da upadnete ako ste slobodnog statusa. Nije nemoguće da vam se dopadne osoba koja nije slobodna. To vam može dodatno komplikovati emotivni status.

Zdravlje

Zdravlje veoma promenljivo.

RAK

Posao

U ovoj nedelji sva unutrašnja zadovoljstva projektujete na okolinu ali na sasvim čudan način. To znači da nemir i pojedine napete situacije preslikavate na posao i aktivnosti. Zato ste veoma skloni neverbalnom pokazivanju nezadovoljstva. Zato lupate vratima jer ne vidite drugi način da izrazite nezadovoljstvo ili bes. Svoje stanje besa upućujete ka pogrešnoj osobi.

Ljubav

Emotvni procesi su započeli samo će ih Mars u Blizancima još više pojačati. Predstoje vam tiha nezadovoljstva koje utapate u sebe. Zbog nemogućnosti da iskažete svoje unutrašnje stanje pribegavate drugim neverbalnim pokazateljima koji neće biti jasni vašem emotivnom partneru.

Zdravlje

Polje zdravlja nije ugroženo.

LAV

Posao

Veoma ste energični i veoma samostalni jer volite da delujete na tokove biznisa. Imate veliku želju da se družite i poslujete jer želite da spojite korisno i zabavno.Ove nedelje ste prisutni u svemu pa i tamo gde niste neophodni.

Ljubav

Ovo je za vas nedelja zabave i lakog flerta. Opuštate se i previše pa možete imati problem sa voljenom osobom. Emotivno ste neozbiljni i sve shvatate kao dobru šalu i zezanje. To vas može lupiti po glavi.

Zdravlje

Zdravlje je stabilno i odlično.

DEVICA

Posao

Vest koja dolazi u toku prvog dela nedelje bitno utiče na vaše dobro raspoloženje.Iako ste ambiciozni i stremite poboljšanju poslovnih mogućnosti nemate mnogo uspeha.Niste u stanju da odgovrite na pojedine zahtevne poslove jer nemate podršku.Krajem nedelje ipak postižete uspeh u jednom poslu.

Ljubav

Iako osećate u kome pravcu treba da idete veoma ste napeti jer se neke stvari ne odvijaju po vašem planu. Mars iz znaka Blizanaca od 20. avgusta pojačava vaše dileme. Ako krajem nedelje rešite jednu nepremostivu razliku u vezi dobijate nagradu dugoročnosti.

Ljubav

Imate solidno zdravlje.

VAGA

Posao

 Nedelja je veoma povoljna za učenje. Pada vam na pamet da proširite svoje vidike i zato ste zainteresovani za dodatnu edukaciju. Studenti ove nedelje imaju posebnu i odličnu koncentraciju. Krajem nedelje sledi zavidan uspeh i novac.

Ljubav

Niste ni usporeni ni manje zainteresovani za ljubav iako tako delujete. Pokušajte da pokažete zinteresovanost kako bi partner prepoznao vaše potrebe. Veoma ste zainteresovani zajedničke probleme. Spremni ste da pomognete partneru jer razumete njegove potrebe.

Zdravlje

Zdravlje veoma dobro.

ŠKORPIJA

Posao

Ovo nije nedelja za rizike jer sigurno gubite . Zato čuvajte novac  i sačekajte da bi se pripremili za pametnije transakcije. Bespotrebno je da se upuštate u poslovne rizike jer nemate sigurne ciljeve. Pokušajte da ne budete stravično tvrdoglavi.

Ljubav

U ljubavi novac i nasledstvo mogu predstavaljati tačku sukoba i svađe.Zato pokušajte da izbegnite sukob. Krajem nedelje više mašštate nego što stvarno preživljavate na ljubavnom polju.

Zdravlje

Zdravlje je bez većih tegoba.

STRELAC

Posao

Nećete mnogo razlikovati stvarnost i realnost. Tanka je ivica na kojoj lutate pod sopstvenim lažnim ubeđenjima. Zato je dobro da se uhvatite za stvarnost i okolnosti koje vas okružuju.Mogući problemi na poslu i sa saradnicima. veoma ste dekoncentrisani a to vam donosi veće probleme. Moguće je da vam je glava često u oblacima a to ne doprinosi realnosti koja vas okružuje. Ne iskazujte svoju jaku tvrdoglavost jer možete naići na tvrdog protivnika.

Ljubav

Polje ljubavi je osenčeno pojačanim inatom i upornim ubeđivanjem u suprotno mišljenje od partnera.Ipak tokom ove nedelje vaš ljubavni život je pod velikim i gustim velom magle.

Zdravlje

Zdravlje  bez većih promena.

JARAC

Posao

Vaši poslovi su solidni jer ih radite po određenom šablonu. Rutina je ono što će vas spasiti od površnog Marsa u Blizancima. Tako da nećete imati previše vremena da budete opušteni.Krajem nedelje ste veoma efikasni i odlični na poslu i dnevnim obavezama. Imate solidnu energiju koju znate da rasporedite.

Ljubav

 Od 20. avgusta osećate blagu napetost i zato ste emotivno uznemireni i skloni sukobu mišljenja. Sledi vam veoma loša komunikacija jer ste neraspoloženi za bilo kakav kompromis u kome vi treba da popustite. Lako ulazite u rasprave jer ste besni. Vređate partnera i to vam donosi jaku razliku u odnosu prema  emotivnoj vezi. Zdravlje

Zdravlje je odlično.

VODOLIJA

Posao

Ove nedelje ste snažno posvećeni poslu i aktivnim planovima.Sanjarite o uspehu ako ste umetnik.Veoma ste kreativni i nadahnuti novim idejama. Posao ide po planu i željenom rasporedu. Tokom nedelje želite da dominirate u svim situacijama koje zahtevaju samostalnost. Krajem nedelje vaše poslovne akitvnosti se smiruju i nalazite vreme za potreban odmor.

Ljubav

 Ako ste slobodni pripremite se na vrem da uplovite u vezu sa zauzetom osobom. Međutim to je moguć početak novo stare ljubavi. Osoba koja vam dolazi bila je već u vašem emotivnom životu. Vodolije koje su u braku ili vezi nikako da pročitaju potrebe voljene osobe. Neosporno je da imate dobre namere ali loše procene šta je to što prija emotivnom partneru. Zdravlje

Zdravlje je bez hroničnih promena.

RIBE

Posao

Ove nedelje niste raspoloženi da slušate autoritete. Najmanje vam trebaju tutori nad glavom. prosto ne trpite da vam neko naređuje. Zato ne želite da vam drugi određuju kako i šta da radite. Tokom nedelje niste potpuno mirni na poslu jer volite samostalnost.

Ljubav

Iako vaš emotivni život obećava leptu u ljubavi vi je nekako uvek blokirate. Nikako niste raspoloženi za kompromise koje očekuje emotivni partner. Tako vam je došlo jer ste željni slobode u odlukama.Zato ste ove nedelje spremni  da isterate neke svoje potrebe.

Zdravlje

Zdravlje dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar