“Na svaka ČETIRI sata…”: Nove informacije o Miljaninom stanju, oglasila se Marija i poručila JEDNO

Miljana je imala operaciju želuca, nakon čega je došlo do komplikacija, pa je već danima na intenzivnoj nezi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Majka rijaliti zvezde Miljane Kulić, Marija Kulić, danas se oglasila putem Instagrama i zamolila sve ljude i medije da imaju razumevanja za stanje njene ćerke koja je u životnoj opasnosti.

Miljana je imala operaciju želuca, nakon čega je došlo do komplikacija, pa je već danima na intenzivnoj nezi.

Marija je rekla da na svaka četiri sata dobijaju nove informacije o Miljaninom stanju i zamolila medije da se strpe i ne zovu je svakodnevno jer će biti prinuđena da promeni broj telefona.

– Zamolila bih urednike i novinare svih redakcija za razumevanje i neuznemiravanje pozivima. Takođe bih se zahvalila na brizi i ažurnosti kako bi preneli informacije o Miljaninom zdravstvenom stanju. Sigurna sam i beskrajno zahvalna što brinete i pokušavate da dobijete lepe vesti kako bi ih što brže preneli – zamolila je Marija, pa dopisala:

– Svakodnevno, na svaka četiri sata se informišemo o novim rezultatima i o Miljaninom stanju, kao i o terapiji. U međuvremenu čitam literaturu o svemu što me zanima, a u vezi je njenog stanja. Vi me uznemiravate pozivima i dojavama neprekidno. Da ne bih bila prinuđena da koristim novu karticu, čiji će broj imati samo bolnica, molim vas da me više ne uznemiravate. Miljani trenutno samo pomažu najstručniji tim lekara, sveci i Bog. Rekla-kazala abrove ostavite za kasnije. Daće Bog da bude kako treba, pa će biti intervjua i emisija kada ćemo rasterećeno pričati o svemu – napisala je Marija.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar