Od sada u Pošti i usluga učlanjenja u AMSS

Pošta Srbije nastavlja sa približavanjem građanima, naveo je Zoran Đorđević

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pošta/Vuk Branković

Vršilac dužnosti direktora JP „Pošta Srbije“, Zoran Đorđević, i generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije (AMSS), Milan Nikolić, potpisali su ugovor o poslovno tehničkoj saradnji kojim će svim vozačima – korisnicima usluga Pošte biti omogućen lakši pristup članstvu u AMSS. Vozači sada imaju mogućnost da od svog poštara ili na šalterima pošta zatraže pristupni upitnik, čijim popunjavanjem ulaze u proces aktivacije AMSS članskih paketa koji, između ostalog, uključuju uslugu besplatnog šlepa i pomoći na putu u Srbiji i Evropi.

Prvi je ovu mogućnost jutros iskoristio Zoran Đorđević, v.d. direktora Pošte Srbije, koji je potpisao pristupnicu u članstvo AMSS, koju mu je doneo upravo poštar.

– Pošta Srbije nastavlja sa približavanjem građanima nastojeći da im i na kućnom pragu i u poštama širom zemlje, uz inovativne i rastuće poštanske usluge, obezbedi jednostavan i povaljan pristup uslugama svojih partnera. Tako su građani Srbije sada, uz usluge AMSS, u prilici da posredstvom poštara i dostavljača, kao i na šalterima svih pošta u Srbiji, ostvare posebne uslove za usluge Telekoma Srbija, kao i ekskluzivne uslove za kredite Banke Inteza. Pokazalo se da je ovo dobitna kombinacija i za građane i za zaposlene u Pošti i za naše partnere i zato već pripremamo nove pogodnosti koje ćemo ponuditi na šalterima pošta i posredstvom naših poštara i dobavljača – izjavio je Zoran Đorđević i pozvao građane da iskoriste priliku i zatraže detaljnije informacije o pogodnostima od svojih poštara, kao i na šalterima svih pošta.

Foto: Pošta/Vuk Branković

– Zadovoljstvo mi je što smo u prilici da JP „Pošta Srbije“ na dogovorenim lokacijama i preko svojih poštara i kurira, upozna građane širom zemlje sa paketima AMSS i olakša im proces učlanjenja u naš savez, na čemu smo veoma zahvalni – istakao je generalni sekretar AMSS, Milan Nikolić.

BONUS VIDEO



Izvor: PR tekst

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar