Blistav TEN je glavni hit sezone: Dodajte OVO u svoj puder i u trenu ćete izgledati savršeno

Na internetu se pojavio jedan zanimljiv i koristan trik

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Trendovi, kada se radi o šminkanju, dolaze i prolaze, a ove sezeone je prozračna, glatka tekstura, takozvani “glowy” izgled, apsolutni hit.

Sve više devojaka teži ka prirodnom izgledu koji podrazumeva i sjaj kože. Dakle, bez mat tekstura.

U skladu sa tim, na internetu se pojavio jedan zanimljiv i koristan trik koji obezbeđuje upravo prirodan sjaj.

Da li ste nekada možda istraživali mogućnosti mešanja različitih kozmetičkih preparata kako biste pojačali efekat koji želite da postignete. Ukoliko niste, možda je vreme da pokušate. Naime, kombinacija hajlajtera i pudera, stvara neodoljiv prirodan i zdrav sjaj koji je ove sezone glavni trend.

Foto: Shutterstock

Dakle, hajlajter ne treba da koristite kao odvojeni proizvod i na način na koji ga inače upotrebljavate, već u kombinaciji sa podlogom. Na taj način dobijate prirodnu, laganu podlogu, a ako obratite pažnju na kvalitet proizvoda koji kupujete, dobićete i postojanu šminku koja će odoleti letnjim vrućinama i trajaće ceo dan.

Savršena letnja podloga, postiže se mešanjem dobro pokrivajućeg mat pudera, tečnog hajlajtera u boji sličnoj vašem tenu i laganog ili srednje svetlog sjajnog i kremastog pudera u vrlo maloj količini. Tajni sastojak koji će ujedno i negovati vašu kožu, može da bude i neka emulzija, esencija u spreju ili obična krema, koju inače koristite za negovanje lica.

Pored toga što hidriraju kožu, ove vrste sprejeva umanjuju puderasti efekat i pomažu u tome da se šminka bolje stopi sa kožom, pa kao rezultat dobijate još lepšu i blistaviju kožu.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Elle

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar