“Didi od danas ima VELIKOG prijatelja u meni”: Ovo su DETALJI pomirenja voditeljke i pevačice

Izgladile nesporazum

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Jovana Jeremić i Dijana Janković bile su u žestokoj svađi koja je kulminirala kada je pevačicin suprug Danijel Rokvić pozvao voditeljku i vikao na nju jer je njegovoj supruzi dala manju minutažu u emisiji od Mikija Mećave.

Međutim, njih dve su sada izgladile odnose, i prema Jovaninim rečima, postale prijateljice Jovana je juče uslikana na jahti Didi Janković i njenog supruga Danijela, gde je bila u gostima sa ćerkicom Leom.

A kako se na fotografijama može videti, Didi i Jovana su i lepo popričale i očigledno izgladile nesporazum, te se pevačica može očekivati uskoro u Jeremićkinoj emisiji.

Foto: Privatna arhiva

Jeremićeva je za Informer potvrdila da su Dijana i ona rešile problem, i opisala kako je do pomirenje došlo:

– Do pomirenje je došlo jer su me oni zvali da dođem na jahuti jer sam ja izjavila da bih volela da odem na jahtu. Ali ja sam otišla na porodičnu jahtu, ja ne idem na jahte gde se orgija, to jest na jahte za jahtašenje i za orgijanje. Ja volim porodičan sistem vrednosti i ispravan sistem vrednosti. Prvi poziv na jahtu koji sam prihvatila je kod Didi Janković jer ona je jedna porodična žena koja je na jedan legalan i legitiman način uspela da se uda za čoveka koji je voli i koji joj je omogućio sve u životu, to je ono o čemu ja govorim i ono o čemu ja prva maštam i sanjam. I dala je domaći zadatak svim srpkinjama pored Sandre Meljničenko kako u životu pronaći partnera koji te ispreno voli, podržava i vetar ti je u leđa za sve kao njen muž njoj. I meni ej drago kada to vidim, ja ne zavidim, ja uživam u tome i bilo mi je prelepo. Dijana je mnogo dobar čove i njoj se zato u životu i desila ta sreća, zato što je dobar čovek, zato što nije pokvarena. Od danas ona ima mnogo velikog prijatelja u meni, mi smo naše nesuglasice rešili – izjavila je Jovana za Informer.

Foto: E-stock/ Časlav Vukojičić

Podsetimo, Dijana i Jovana u svađi su još od vremena kada je voditeljka radila “Vikend jutro” na Hepi televiziji, a tada joj je Didi bila gošća. Međutim, kako je pevačica bila u gostima sa Mikijem Mećavom, Jovana je pevaču dala više prostora da priča, te je za Didi ostalo samo pet minuta. Nakon ove emisije Jovanu je zvao Dijanin suprug Danijel koji se izvikao na Jeremićevu posle čega je ona zaratila sa Jankovićevom i njenim mužem. A ovom sukobu je sada došao kraj i pevačica i voditeljka postale su drugarice.

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar