Isplivao ŠOK snimak iz poznatog restorana: Pobesnili radnik “OŠURIO” mušterije, povrede su jezive (VIDEO)

Na snimcima sigurnosnih kamera vidi se kako zaposleni poliva vodom dve osobe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Youtube/FOX 35 Orlando

Advokati dve žene koje tuže američki lanac restorana brze hrane “Tako Bel” u petak su objavili snimak na kojem se vidi kako zaposleni restorana mušterije poliva kipućom vodom.

Britani Dejvis i njena maloletna nećaka C.T., navode da su zadobile ozbiljne opekotine kada ih je prodavac u Dallasu “ošurio” nakon što su se požalile da nisu zadovoljne narudžbinom.

Na snimcima sigurnosnih kamera vidi se kako zaposleni poliva vodom dve osobe, pri čemu se vidi i para.

– Ovakvo ponašanje uprave i zaposlenih “Tako Bela”, koje se vidi na snimcima, nasilno je, bezosećajno i neoprostivo – rekao je u petak advokat Pol A. Grinke, a prenosi NBC News.

– C.T. i njena strina Britani, koje i same rade u restoranu, mirno su tražile hranu koju su platile svojim teško zarađenim novcem. Umesto da jednostavno reše problem, zaposleni “Tako Bela” su počeli da se rugaju 16-godišnjakinji, a šef smene ih je iz zasede zalio vrelom vodom – dodao je.

U tužbi se navodi da će Dejvis i njena nećaka nakon ovog incidenta imati trajna oštećenja na koži i promenjen izgled. Advokati traže odštetu od milion dolara.

“Tako Bel” je prekjuče saopštio da ozbiljno shvata sigurnost radnika i kupaca, kao i da je u kontaktu sa vlasnikom objekta i drugim zaposlenima. Odbio je da dalje komentariše.

BONUS VIDEO:



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar