Zašto je MONTIRANA “Jovanjica”: Nisu uspeli da sruše Srbiju i Vučića, pa udarili na njegovu porodicu

Podmetnuta afera imala je za cilj da diskredituje porodicu Vučić, montirana je pre tri godine i razvlačila se do jučerašnjeg dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vladimir Milovanović, Marko Stošić/Objektiv.rs

Tri godine se Andrej Vučić, brat predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koristio kao akter najgnusnijih laži, a sve sa ciljem da se vlast Srbije kriminalizuje i maksimalno diskredituje, kaže Nebojša Krstić, marketinški stručnjak za „Novo jutro“.

Ova laž je, inače, pala u vodu kada je novinarka Jelena Zorić izašla u javnost i ispričala šta je istina.

– Televizije su našpanovane da budu anti-Vučićeve. Koristili su i koronavirus u borbi protiv predsednika Aleksandra Vučića, a prethodne tri godine njega i njegovog brata definišu kao šefove mafije. Pisali su svašta i, kada sada uzmete da to čitate, vidite ogromnu količinu budalaština, rekla-kazala i slično – navodi Krstić.

Ova afera je, ističe, važna, jer pokazuje kako manipulativna mašina pokušava da javno mnjenje definiše na kriv način.

Foto: Printscreen

Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa, ističe da je Jelena Zorić neko ko je bio „glavni“ za priču oko Jovanjice i cele afere, stoga njeno priznanje dobija na težini.

– Ona se sve vreme bavila ovom temom, a u svrhu kampanje koja podrazumeva da se Vučićeva porodica oblati – ističe Milovanović.

Čitava ekipa koja, kako kaže, radi na urušavanju Srbije, Vučića nije mogla da pobedi konvencionalnim metodama, pa su „udarili“ na njegovu porodicu. Podseća na sve monstruozne uvrede i napade na Vučića i njegovu porodicu, ali i na sve bolesne pretnje koje su podrazumevale i da se predsednikov sin Vukan „smakne“.

– Hiljadu dana su pričali da je Vučić vođa kartela, zajedno sa celom porodicom. Je l’ neko sada kaže izvinite? – izjavio je direktor „Srpskog telegrafa“.

Foto: Printscreen

Podsetimo, podmetnuta afera zvana „Jovanjica“, koja je imala za cilj da diskredituje porodicu Vučić montirana je pre tri godine i razvlačila se do jučerašnjeg dana. Jasno je da je „ozbiljan tim“ uložio vreme i trud u to da se više puta izgovorena laž pretvori u istinu… Nisu uspeli.

Medijska mašinerija, koja je imala ključnu ulogu, toliko se razgranala i palacala jezicima kao aždaja pokušavajući da Andreja Vučića uvuku u mrak i tamo ostave, ni krivog, ni dužnog. Nisu uspeli… Detaljnije o ovoj temi čitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEOIzvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar