Mnogi su mislili da ta ULOGA nije za nju: Sloboda Mićalović se proslavila u OVOJ popularnoj seriji (FOTO)

Od tada je postala jedna od omiljenih glumica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Sloboda Mićalović je jedna od retkih glumica koja je od početka karijere nizala velike uloge u značajnim projektima.

Od kada se pojavila u filmu “Zona Zamfirova” (2002), reditelja Zdravka Šotre, Sloboda nije imala velika čekanja na naredne uloge. Iako je plenila u svakom filmu i seriji, uvek joj je, kako kaže, predstavljalo problem to što je iznova morala da se dokazuje.

Jedna od stvari koju su joj kolege zamerili bila je uloga u hit seriji “Ranjeni orao”, koja je proglašena za najgledaniju od kada se u Srbiji meri televizijska gledanost.

Foto: Printscreen

Mada ju je uloga Anđelke Bojanić lansirala među zvezde, mnogi su smatrali da joj nije bilo mesto u serijama lakog žanra.

– Uvek sam se susretala sa komentarima: “Jao, zašto Mir-Jam, zašto ‘Ranjeni orao’, ‘Nepobedivo srce’…” Kada bi neko od tih mojih kolega probao da izgovori replike iz serije “Ranjeni orao”, shvatio bi koju težinu nose i kakva je to umetnost. Ta naivnost u replici, naivnost situacije… Veoma je teško u današnje vreme da pričaš o nevinosti jedne devojke koju je muž ostavio. Gledali bi te čudno, kao da nisi normalan. A onda su došli “Koreni”, serija koja je meni bliska i koja je ispratila moju životnu zrelost. Za neke svoje ranije uloge danas smatram da su skoro pa negledljive. Sa “Korenima” je to druga priča. Tu seriju sam obožavala da gledam – rekla je nedavno, Sloboda Mićalović za Srbija danas.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar