Ona je bila u vezi, a on u BRAKU kada su se upoznali: Evo kako je počela ljubav Danijele i Ognjena

Upoznali su se na snimanju emisije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić danas su šokirali javnost kada su poslali saopštenje da se razvode s obzirom na to da su svi bili uvereni da je njihova ljubav nepobediva. A ono što mnogi i ne znaju jeste da su se Danijela i Ognjen upoznati u trenutku kada su oboje bili zauzeti.

Njih dvoje upoznali su se na snimanju njegove autorske emisije 2009. godine kada su oboje bili zauzeti.

Danijela je bila u vezi sa odbojkašem Milošem Stojkovićem, dok je Amidžić bio oženjen Milicom Marković.

Ognjen je tada ovako govorio o njihovoj vezi:

Foto: G.G./ATAImages

– Danijela i ja se jesmo upoznali u emisiji i na mene je ostavila fantastičan utisak. Nisam klasičan romantičar na taj neki očekivani način u smislu cveća i doručka u krevetu, ali ja to pokazujem na neki svoj način. Volim naravno da je iznenadim poklonom, međutim, Danijela mnogo više reaguje na one stvari koje nisu materijalne – istakao je jednom prilikom Ognjen.

Amidžić je priznao i da je u manekenku bio zaljubljen i pre nego što su se upoznali:

– Ja sam se u Danijelu zaljubio kada sam prvi put video njenu fotografiju u novinama. Za mene je to najlepša žena. Naravno da sam bio svestan u šta se upuštam, ali ona je zaista posebna i drugačija i neko ko ume dobro da se ponaša. Ima čvrst i ispravan stav i nikada me nije dovela u neku neprijatnu situaciju – kazao je jednom Amidžić i dodao:

– Kad pronađeš pravu osobu to je recept sam po sebi, a u našem braku ne postoje krize. Ipak, sve u životu što se dešava ne može da ide uvek ravnom linijom, ima uspona i padova, ali ako je prava osoba pored vas onda i po prioritetu i shvatanju svega, stvari se same rešavaju. Ako je to osoba sa kojom možete da funkcionišete, sa kojom ste sve napravili i prema kojoj osećate nešto, to je automatski prioritet i sve se drugo dođe na svoje- kazao je jednom prilikom Ognjen.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar