Slučaj koji je šokirao region: Muž, žena i njegova sestričina OSUĐENI zbog pijanog LUDILA u spavaćoj sobi

Trojac je pio celu noć, a muškarac je ostao da spava sa sestričnom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Dve žene i muškarac iz Hrvatske nepravosnažno su osuđeni sa po 1.300 kuna (oko 20.300 dinara) zbog haosa koji je nastao nakon svađe i koškanja u stanu, piše Danica.hr.

Reč je o muškarcu (37), njegovoj supruzi (41) i njegovoj sestrični (41). Trojac je pio celu noć, a muškarac je ostao da spava sa sestričnom. Žena je pred jutro pospremala stan, a nakon toga je usledila neobična svađa i fizički okršaj nakon celonoćnog “partijanja” u stanu.

Prema presudi, njih troje su se u maju ove godine zapili u stanu u Zagrebu. Negde pred jutro su suprug i sestrična otišli da spavaju, a supruga je ostala da pospremi stan. Ušla je u spavaću sobu oko 11.50 i zatekla svog supruga i njegovu sestričnu u intimnom odnosu.

– Videla sam nju na njemu i pitala “šta to radite”. Znam da sam vikala i potom se sukobila s njima – ispričala je supruga koja je muža “grebala po licu i udarala po glavi, a i sestričnu je udarila po licu”.

Sud je doneo odluku da se “telesnim nasiljem nasilnički ponašala u porodici prema suprugu i njegovoj sestrični”.

Suprug i sestrična su je gurali, a žena ih je udarala po glavi i telu. Dvojac je tvrdio kako između njih nije bilo ništa, ali je sud ipak poverovao supruzi jer je bila najmanje pijana od njih.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Danica.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar