Bore na licu, seda kosa i PRLJAVI nokti: Šok TRANSFORMACIJA Jovane Balašević, ne liči na sebe (FOTO)

Ovakvu do sada nismo imali prilike da je vidimo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Jovana Balašević važi za jednu od najlepših glumica na ovim prostorima, a njene najnovije fotografije mnoge su iznenadile.

Naime, mlada i lepa žena koju viđamo u javnosti potpuno se transformisala. Glumica se očigledno sprema za neku novu ulogu, u kojoj će se pojaviti kao starija žena sa borama na licu, namučena, sede kose i iscrpljena teškim životom, a kako će to izgledati, možete da pogledate OVDE.

Ova šok transformacija još jednom je dokazala koliko je poziv koji je u životu izabrala zahtevan i istovremeno čudesan, a Jovana je istakla da se svojim ulogama beskrajno ponosi, a posebno se raduje onima koje tek dolaze.

Foto: Youtube/Printscreen

– Svoje srednjoškolsko obrazovanje sam stekla u baletskoj skoli, pa samim tim sam i neko ko se rado odaziva pozivima kada je reč o teatarskom žanru -mjuzikl. Igrajući Have u “Violinisti na krovu” Srpskog narodnog pozorišta, dala sam svoj doprinos.

– Postigla sam dobre kritike i na svoj rad na ulozi Riki u “Miris kiše na Balkanu” na sceni Madlenianuma, za koju se uvek tražila karta više . Koja nije bila mjuzikl ,ali me je baletsko obrazovanje odredilo da igram gl.ulogu Riki Salom. Međutim, mogućnost da mi reditelji dodeljuju uloge u različitim zanrovima, me veoma hrabri pomalo i zbog toga što sam u godinama koje ukazuju da se galerija ženskih likova , naročito kod nas , svodi najčešće na sporedne uloge – napisala je ona.

Publika je sjajno prihvatila ovu transformaciju mlade glumice, a komplimenti na račun njene spremnosti da se ulozi potpuno posveti, nastavljaju da se nižu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar