“Stavljao je u sve što se kreće”: Vidoje optužen da je VARAO Nikolinu i opsedao OVU Hrvaticu (FOTO)

Isplivali šokantni detalji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Na Instagramu modne dizajnerke Borne Kotromanić poveo se verbalni rat između nje i bivše pevačice Vlatke Pokos zbog Nikoline Pišek. Naime, Vlatka je optužila Bornu da ne daje podršku Nikolini, koja sa ocem pokojnog supruga Vidoja vodi medijski rat oko nasledstva.

– Borna je imala sreće što je bila u braku sa civilizovanim tipom, to je ne čini ni pametnom ni uspešnom. Uostalom, Nikolina je bila voljena, blate je dušebrižnici i bivši, poremećeni, svekar. I ‘uspešne’ žene koje su se samo dobro udale, inače bi radile za prosečnu hrvatsku platu – napisala je Vlatka, a prenosi Story.hr.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Borna Kotromanić (@bornakotromanic)

Borna je Vlatki žestoko odgovorila i pri tom otkrila šokantan detalj.

– Čudna je to ljubav bila dok je stavljao polni organ u sve što se kreće, a o mojoj pameti i ženskoj solidarnosti ne trebaš ti Nikolinu da podučavaš jer ona dobro zna da me opsedao, a da mu ja nisam dala da ni da mi priđe i da me je od njegovog ponašanja bilo sram samo zato što je znam i kao žena ženi. Ti Nikolinu koristiš za svoju medijsku promociju, a njoj samo štetiš.

Foto: Printscreen

Naime, Borna je na svom Instagramu napisala objavu protiv koje je Vlatka ustala jasno i glasno. Međutim, sve je kulminiralo time da je Borna Vlatki napisala:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Borna Kotromanić (@bornakotromanic)

– Na mom profilu klevećeš mene i mog bivšeg supruga, mora da te pamet žulja. Još nas jednom uzmi u pero ili usta i vidimo se na sudu. Ne znam što si i od koga naučila, ali sa mnom sigurno nisi imala posla.

– Borna, poradi na samokontroli. Nikog ne klevećem, samo postavljam pitanja i dajem drugačiju perspektivu. Znaš, sve je stvar perspektive i ugla gledanja. Ali, žene ne bi trebalo da budu protiv one koja je u teškoj situaciji – odgovorila je Vlatka.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Borna Kotromanić (@bornakotromanic)

– Nemoj da se ponavljam, ne volim, ali iza onog što kažem stojim. Da si na kanadskoj adresi teže bi ti bilo uručiti sudski poziv, ali dok si u Hrvatskoj nije – zaklučila je raspravu Borna.

Podsetimo, Nikolina Ristović trenutno vodi žestoki rat s ocem svog pokojnog supruga Vidoja, a sav prljavi veš iznose u medije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Story.hr

Komentari (2)

  1. Krajnje je vreme da se udaljimo od hrvata na nekoko hiljada svetlosnih godina!Nikada nije bilo sreće u ovakvim kombinacijama jer smo mi sasvim različit svet i velika je zabluda to što govorimo slučno!

    Odgovori

Ostavite komentar