ZLOČINAČKE IGRE! Pero Antić u centru skandala u Makedoniji! Radilo se ispod žita, istraga je u toku!

Sportska dvorana "Kale" u Skoplju predmet je istrage pod sumnjom za velike malverzacije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/YouTube

Tamošnja Komisija za borbu protiv korupcije pokrenula je postupak protiv dugogodišnjeg predsednika Košarkaškog saveza Severne Makedonije Danijela Dimevskog u vezi sa zakupom prostora Sportskog centra “Kale”.

Hala je data Savezu na korišćenje novom rukovodstvu na čelu sa Perom Antićem, ali se sumnja da je cela primopredaja bila protiv zakona.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

Sumnja se da je Dimevski u vreme primopredaje bio spoljni saradnik u sportskim pitanjima premijera Zorana Zaeva i da se pojavljivao kao zakupac.

Rukovodstvo sa Perom Antićem na čelu hvalilo se da je napokon dobilo svoj dom samo za sebe, a sada je izdalo novo saopštenje.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

“Tačno je da je Savez posebnom odlukom Vlade dobio u posed zgradu označenu kao sportsku dvoranu u SRC “Кale”. Smatramo da je sve ovo dovoljan dokaz za pošteno funkcionisanje Кošarkaškog saveza, koji je u ovom slučaju bio zloupotrebljen dezinformacijama u javnosti. Apelujemo na određene strukture, koje koriste trenutak da smisle razne konstrukcije, da nas ne uvode u svoje zločinačke igre”, navodi se u saopštenju, a prenosi lokalna “Ekipa”.

TUGA! OBOLJENJE MOZGA! Preminuo Pešićev igrač, a Bodirogin saigrač! DRHTAO PRED SMRT! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar