Naša pevačica doživela SRČANI UDAR u emisiji: Mesecima imala tegobe, a onda je osetila snažan BOL (FOTO)

Taj događaj joj je opomena za celi život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Pevačica Ivana Peters pre nekoliko godina je doživela srčani udar i tom prilikom je, kako je priznala, prošla kroz pravu agoniju.

-Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40. i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije – rekla je Ivana za Blic Ženu.

Ona je, kako je rekla, mesecima pre toga osećala tegobe.

-Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije „Ko je kod Koje” nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Sreća u nesreći je bila da sam se tada onesvestila, jer da sam bila svesna, verovatno bih taj bol zanemarila kao i sve prethodne tegobe i otišla kući. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život – rekla je ona za pomenuti medij.

-U mom slučaju nisu bile kobne moje godine, presudne su bile neke druge stvari. Čak ni lekari i dalje nemaju odgovor na pitanje zašto se to desilo. Da, holesterol je bio povišen, ali to je bilo tako i kada sam bila mlađa i dosta mršavija. Genetika takođe nije bila uzrok jer niko u mojoj porodici nije imao srčanih problema. Da ironija bude još veća, čak veoma slično onome kako se hranim sada – dodala je ona.

Ona sada više vodi računa o svom zdravlju i zavisi od lekova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

-Lekovi su postali moja svakodnevica, a bez kutijice ne napuštam kuću. Pošto sam bila jako malokrvna, morala sam na silu da počnem da jedem meso – priznala je ona za Blic Ženu.

-Muzička karijera je nešto što nikada neću zapostaviti jer je muzika deo mene. Ipak, odlučila sam da povučem ručnu. Život je jedan, a u mom slučaju stres je ono što mi apsolutno nije potrebno. Shvatila sam da je brzi stil života ono što mi nikako ne prija, a ova životna lekcija ima za mene dragocenu vrednost. Naučila me je da čuvam svoje zdravlje jer, na kraju dana osim porodice, ne postoji ništa preče od toga – zaključila je Ivana Peters u ispovesti za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:

 Izvor: Objektiv.rs, Blic Žena

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar