“Neće pokolebati Vučića u BORBI za Srbiju”: Napadi tajkunskih medija na predsednikovog sina sve GROZNIJI!

Samozvani mediji i njihove gazde mogu da dobiju samo prezir i gađenje od pristojne Srbije, navodi Orlić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Monstruozni napadi na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića ne jenjavaju! Dnevni list Danas, blizak opoziciji, i njegov kolumnista Vukašin Obradović na nišan su ovog puta stavili starijeg predsednikovog sina Danila, pominjući ga u sramnom tekstu pod naslovom „Tramp Junior, Hanter Bajden i Danilo Vučić”.

Poredeći ga sa sinovima bivšeg i sadašnjeg predsednika SAD, Obradović je u svojoj kolumni bezuspešno pokušao da poentira tvrdnjom kako od pisanja medija ne treba da bude pošteđen niko od članova porodice bilo kog šefa države u svetu.

NIGDE VEZE

Obradović u tekstu podseća na skandale koje su sinovi Donalda Trampa i Džozefa Bajdena priređivali svojim očevima, o čemu je, kako novinar to tumači, javnost do detalja bila obaveštavana. On u kolumni pominje Donalda Trampa Juniora i njegove brojne avanture sa ženama, dok za Hantera Bajdena kaže da su se u medijima nizale brojne priče o njegovim sumnjivim poslovima u Ukrajini, slučajevima utaje poreza, korišćenju droga i burnom privatnom životu.

– I zato, ako je reč o tome, Danila Vučića medijski zloupotrebljava, i to u političke svrhe, jedino njegov otac i niko drugi – pakosno zaključuje Obradović u svom tekstu za Danas.

NI SLOVA O NOVOJ

Međutim, zanimljivo je da ovaj novinar nijednom rečju nije pomenuo jednu od skorašnjih analiza sadržaja portala Nova, koji je, kao i list Danas, u vlasništvu „Junajted medije”, kojom upravlja tajkun Dragan Šolak.

Ta analiza, naime, govori o tome da je za samo dve godine postojanja ovog sajta na njemu objavljeno čak 85 tekstova u kojima je bio tema ili je samo pomenut (tagovan) Danilo Vučić, dok je izbrojano ukupno 89 tekstova u kojima se pominje brat srpskog predsednika Andrej Vučić.

PRAVILI SE LUDI…

Potpredsednik SNS Vladimir Orlić kaže za Objektiv da crtanje mete na čelu Danila Vučića traje već godinama i vremenom postaje samo bezobzirnije i odvratnije.

Foto: B.P./ATAImages

– Pokušavali su prvo da se prave ludi, tvrdili da oni nikada ništa nisu objavljivali o deci Aleksandra Vučića, a nakon što su suočeni sa više od 80 različitih naslova koji tu laž razbijaju u paramparčad, rešili su bednici i lažovčine da se brane novom pričom u stilu: „E, jesmo, pa šta?!” Od pristojne i poštene Srbije, one kojoj se želudac okreće kada vidi da se ovako odvratno udara na bilo čiju decu i bilo koju porodicu, i ti samozvani mediji i njihove gazde mogu da dobiju samo prezir i gađenje. Aleksandra Vučića u borbi za Srbiju da pokolebaju neće i ne mogu nikada, to je do sada već trebalo da nauče – poručuje Orlić.

Piše: Ekipa Objektiva

OVU I DRUGE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 15. JUN

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar