TRANSFORMACIJA: “Debeli” Ronaldo učinio nezamislivo! (FOTO)

Valjadolid je ove sezone izborio povratak u elitu, a Ronaldo je put od 450 kilometara prešao za četiri dana i time pokazao da je čovek od reči

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/NACHO GALLEGO

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo završio je put biciklom iz Valjadolida do Santjaga de Kompostele i time održao obećanje ko je ranije dao.

Naime, Ronaldo je 2018. godine kupio 51 odsto udela u klubu Valjadolid i nakon što je njegova ekipa ispala iz Primere obećao da će u slučaju povratka odvoziti pomenutu rutu.

Valjadolid je ove sezone izborio povratak u elitu, a Ronaldo je put od 450 kilometara prešao za četiri dana i time pokazao da je čovek od reči.

– Biće divno. Znam da ću se fizički namučiti, ali to će biti nezaboravno iskustvo – rekao je Ronaldo španskim medijima, pre polaska na put.

Po dolasku na svoju destinaciju, Ronaldo se slikao s osmehom na licu i poprilično manjim stomakom, što možete videti ispod. Slobodno možemo da kažemo da je prošao kroz određenu transformaciju, ali realno, svima nam je bilo nezamislivo da Brazilac sa svojim pozamašnim brojem kilograma može da odveze 450 kilometara u tako malom vremenskom razdoblju od četiri nepuna dana.

Foto: EPA-EFE/R. Garcia

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar