Šakira i Pike OBMANJUJU javnost? Priča se da su imali DOGOVOR, otkriveni šokantni detalji

O njihovom rastanku bruje svi mediji širom sveta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Profimedia

Đerard Pike i Šakira objavili su u subotu zajedničkom izjavom da se rastaju nakon dvanaestogodišnje veze, a španski mediji sada tvrde da je par bio u otvorenoj vezi.

Tvrdilo se, međutim, da je odluka o objavljivanju zajedničke izjave bila zapravo Šakirina i da je ovaj potez iznenadio fudbalera Barselone. Tako barem tvrdi novinar Hose Antonio Aviles, koji se pojavio u emisiji “Viva la Vida” nakon što je navodno razgovarao s ljudima bliskim Pikeu, prenosi “Marca”.

– Neko vrlo, vrlo blizak Pikeu uverio me je da nije bilo neverstva s njegove strane. Veoma se iznenadio zbog raskida i izjave koju je Šakira poslala – naveo je novinar.

Isti novinar tvrdio je i da su fudbaler i pevačica poslednjih nekoliko godina imali otvorenu vezu.

– Njihov dogovor je bio ‘ti radiš šta želiš, a ja ću raditi šta ja želim’, ali da se javnosti predstave kao par – dodao je Aviles, ponovo tvrdeći da je razgovarao s izvorima bliskim Pikeu.

Foto/Profimedia

O paru su tokom protekle nedelje, čak i pre zajedničke izjave, kružile brojne glasine u kojima se tvrdilo da je Pike varao pevačicu. To je, međutim, protivno novim informacijama koje je dao Hose Antonio Aviles.

Pojavili su se i izveštaji u kojima se tvrdi da Pike već nekoliko meseci živi daleko od porodice, u svom stanu.

Podsetimo, oni su se nakon skandaloznih navoda u medijima oglasili i potvrdili u zajedničkom saopštenju da se rastaju.

– Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš najveći prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala na razumevanju – rekli su u pomenutoj izjavi. Pevačica i fudbaler imaju dvoje dece iz 12-godišnje veze, sinove Milana i Sašu.

O paru su tokom protekle nedelje, čak i pre zajedničke izjave, kolale brojne glasine u kojima se tvrdilo da je Pike varao pevačicu. To je, međutim, protivno novim informacijama koje je dao Hose Antonio Aviles. Pojavili su se i izveštaji u kojima se tvrdi da Pike već nekoliko meseci živi daleko od porodice, u svom stanu.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar