Legenda Partizana seda na klupu? Uprava crno-belih blizu da ga ubedi da uzme “vruć krompir” u ruke!

Do petka bi trebalo sve da bude poznato

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Getty Images

Pre Aleksandra Stanojevića, trener Partizana bio je Savo Milošević, koji je na neslavan način završio svoj mandat u beogradskom klubu, porazom u Novom Sadu od Vojvodine 3:2.

– Nisam u afektu, nije ovo kap koja je prelila čašu, ovo već traje, dozvolio sam sebi da uradim to što sam uradio u Novom Sadu, a ružno je. To ne sme da radi trener i pedagog, pre svega trener Partizana. Ali, nije me Novi Sad opredelio, ovo traje i sve je jako mučno. Šta da kažem momcima kada uđem u svlačionicu i pogledam ih u oči. Sebi znam šta da kažem: idi odavde i nikad više ne radi ovde – govorio je tada Savo.

Dve godine kasnije, crno-beli bi mogli da ostvare još jednu saradnju sa nekadašnjim reprezentativcem, jer je navodno sada on prvi pik uprave.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

– Mogu da kažem da će to biti jedno dobro poznato lice svim navijačima Partizana. To je zasad dovoljno, a sve ćete čuti narednih dana – rekao je pre par dana Ivica Kralj, šef skaut službe, u izjavi za TV Arena sport.

Vremena je sve manje za Partizan, pošto je start priprema za novu sezonu veoma blizu, a ekipa iz Humske ulice nema trenutno ni trenera, ni rešeno pitanje mnogih prvotimaca da li ostaju…

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar