Naša pevačica optužena za KRAĐU prstena? Priča se da joj je koleginica sve SMESTILA, a evo i zbog čega

"Pitala me je da joj pozajmim prsten za nastup i obećala da će mi ga vratiti"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Kako tvrdi poznata pevačica Nada Topčagić, na nju su kolege godinama unazad ljubomorne, a sa nekima je zaratila i lično, pa se čak i fizički obračunavala. Ali, neprijatnost koja joj se desila pre više godina, po tvrdnji našeg izvora koji ne želi da se zamera, upravo je smišljena pakost jedne koleginice.

Naime, svojevremeno medijima se obratila jedna naša žena iz dijaspore i optužila je Nadu da joj je pozajmila brilijantski prsten koji joj pevačica nikad nije vratila. Navodno, Nada se oduševila njenim prstenom, zamolila je da ga malo nosi i rekla da hoće da kupi isti takav, pa koliko da košta nek košta. Ali, sa nakitom je i otišla u Beograd i navodno joj nikada nije vratila.

– Pitala me je da joj pozajmim prsten za nastup i obećala da će mi ga vratiti odmah nakon što završi s tezgom. Od toga nije bilo ništa. Odradila je ona svoj posao i nakon toga otišla u hotel. Nije me pozvala da kaže gde će mi ostaviti moj nakit. Dan posle se Nada vratila za Srbiju i više nikad se nismo ni videle ni čule. Mogla je da me pozove da dođem na aerodrom i da mi da taj skupoceni nakit, ali nije – ispričala je gospođa koja ipak Nadu i malo pohvalila:

Foto: Antonio Ahel/ATAImage

– Bila je lepa žena i volela je da se kinđuri. Uvek je na njoj bilo neko šarenilo. Ali to nije važno koliko je bila pozitivna.

Izvor Sveta tvrdi da je ovo bilo unapred smišljeno da se Nadi naudi i da joj se ukalja reputacija, tim više što je priča samo puštena u medije, a gospođa koja je optužila Nadu nikada nije podnela prijavu niti tužbu niti se javiča.

– Razmislite svojom glavom, pa da vam neko uzme vredan nakit ne biste samo tako ispričali i pojeo vuk magarca, nego biste dragocenost tražili nazad. Da se obratila institucijama, Nada ne bi mogla da uđe u tu zemlju, a ženi su sve granice otvorene i to sve govori – dodaje izvor sa estrade.

BONUS VIDEO:



Izvor: Svet

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar