Šakira i Pike će podeliti bogatstvo u MILIONIMA: Evo koja je cifra u pitanju, a ovo je najveći PROBLEM

Stekli su i mnogo nekretnina u svojih 12 godina zajedničkog života

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto. Printscreen Instagram

Kolumbijska pevačica, Šakira, potvrdila je raskid s defanzivcem Barselone, Đerardom Pikeom, nakon 12 godina veze.

Španska “Marca” piše o tome šta slijedi nakon radikalne odluke jednog od najpoznatijih parova na svijetu.

Navedeni izvor najavljuje da je trenutno glavni problem starateljstvo nad decom. Šakira i Pike pokrenuće proces u vezi s dvoje dece, Sašom (7 godina) i Milanom (9 godina).

Novinari “Informalia El Economista” pišu da je još jedan veliki problem u ovom trenutku onaj vezan za njihovo bogatstvo.

Iako nisu bili u braku, Pike i Šakira stekli su impresivno bogatstvo u svojih 12 godina zajedničkog života. Citirani izvor kaže da iznos koji će morati da se podeli iznosi 700 miliona eura.

Foto/Profimedia

Advokati već rade na dokumentaciji kako bi se bogatstvo pravilno rasporedilo. Šakira se smatra jednom od najuspješnijih pevačica na svetu. Ona je osvojila čak 420 nagrada za karijeru, uključujući tri Gremi nagrade. Prema Forbesu, sama je zaradila oko 280 miliona eura.

Kao članica žirija u šouu “The Voice”, američkoj verziji, Šakira je u dve godine zaradila ne manje od 12 miliona dolara. Sada se pojavljuje u NBC-jevom programu “Dancing With My Self”, a takođe ima i nekoliko sponzorskih ugovora.

Šakira i Pike takođe moraju da podele i svoje nekretnine, uključujući one u Barseloni, Barankilji, Dominikanskoj Republici, Mamiju, Kapriju, Njujorku, Punta del Esteu i na Bahamima.

Defanzivac Barselone ima godišnju platu od 4,7 miliona eura, ali ima i mnoge druge poslove izvan terena.

Fudbaler je vlasnik firme “Kosmos Holding”, ali i “FC Andorra”. Pike je takođe uključen u tenis gde je jedan od organizatora Dejvis kupa, a ima firme i u Španiji i SAD-u.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar