VESNA RIVAS savetovala GASTOZA da ostane na TAJLANDU, a on sad MOLI za NOVAC i POMOĆ! (FOTO)

Nema načina da se vrati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

Rijaliti zvezda, jutjuber i pevač Nenad Marinković Gastoz pri početku epidemije odlučio je da se ne vraća u Srbiju već da ostane na Tajlandu gde je otišao na odmor.

Nenad je ostao sam na Tajlandu jer su se njegovi prijatelji vratili u Srbiju. Ostao je bez novca pa sada putem društvenih mreža moli prijatelje da mu pošalju pare kako bi imao za opstanak budući da sada , zbog zatvorenih granica, ne može da se vrati kući.

 

 

View this post on Instagram

 

Galence, Dušo draga, srećan ti rođendan ??? @gasttozz.official #vesnarivas #astrorivas

A post shared by Vesna Rivas Official (@rivasvesna) on

Njegova prijateljica pevačica Vesna Rivas kaže da je Gastoz i nju molio za pomoć:

“Ne možete da verujete! Zove me preko hiljadu ljudi dnevno. I svi pitaju isto, kada će ovo ludilo da se završi. Ja im kažem u maju, tada ćemo malo da prodišemo. Tačno je da me je zvao i Gastoz. Pitao me je šta da radi, da li da se vraća sa Tajlanda, ovim poslednjim avionom što je poslat u Bankok ili da ostaje. Rekla sam mu da ga mnogo volim i zato nek ostane tamo još dva meseca koja su kritična. Poslušao me je. Sa društvom je tamo otišao na odmor, pa su našli veliku vilu i sada su tu u karantinu, ali verovatno su svi ostali bez love, nije ni tamo više jeftino”, ispričala je Vesna za Svet.

ACA LUKAS DVA SATA svirao komšijama! Najavio isto i za ponedeljak: Za sve ljude koji nas čuvaju, za one koji više nisu sa nama ali i za bolju budućnost! (VIDEO)

“Njega su kao stranca isterali iz hotela kada je i tamo krenuo virus da se širi. Ostali su bukvalno na plaži. A kada je čuo da će po sletanju u Beograd morati 28 dana da bude u nekom karantinu ko zna gde, pa posle kućna izolacija, uz malu konsultaciju sa mnom, ipak je odlučio da ostane tamo. Po mom mišljenju, tamo je sigurniji. E sad od čega će živeti u narednom periodu, ne znam, ali ne sumnjam da će se on nekako snaći kao i uvek”, rekla je Vesna.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs, Kurir, Svet

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar