“To nikada neću ZABORAVITI”: Pevačica progovorila o pokojnom Darku Radovanoviću i KOBNOJ noći

"Uvek se potrudim da odem na godišnjicu pogibije"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Wikipedia, printscreen

Ivana Selakov proslavila se duetskom pesmom ”Ako je do mene” koju je snimila sa kolegom Darkom Radovanovićem, a sada je pevačica progovorila o tragičnoj nesreći u kojoj je on izgubio život.

– Super sam, nova saradnja sa Sedativ Bendom, pesma se zove ”Ti i ja”, a do saradnje je došlo tako što je on mene zvao. To je bila Ivanova ideja, poznao me, dopao mi se kao čovek, i snimili smo jednu baladu usred leta koja super prolazi. Ima skoro milion pregleda za nekoliko dana, što je super uspeh za jednu pop baladu – kaže Ivana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nadam se da ću dve pesme izbaciti, posle toliko traženja, autorska kriza vlada, ništa mi se nije dopalo, ali našla sam dve pesme – dodaje pevačica.

Foto: M. M./ATAImages

– On je to zaslužio da se ta pesma peva, Darko Radovanović, uskoro je godišnjica njegove pogibije, uvek se potrudim da odem na godišnjicu pogibije, na nekima nisam bila zbog privatnih obaveza. Uvek ga se setimo kakav je sjajan pevač, radnik, drugar i kolega bio. O njemu stvarno sve najlepše, zaslužio je da ga se setimo – priča pevačica.

Potom se prisetila kobne večeri kada je saznala da njen dragi kolega više nije među živima:

Foto: Screenshot Youtube

– Nikada neću zaboraviti, trebala sam da imam svoj prvi nastup u Budvi u čuvenom ”Trokaderu”, tamo kad nastupaš znači da si postao poznat. Čekali smo u restoranu da počne nastup i počeli su telefonski pozivi ”Je l istina? Jel ste čuli?”, mi smo mislili da su dezinformacije, međutim ispostavilo se da je istina. Nismo ni imali nastup koliko nam je bilo loše, iz poštovanja prema njemu nismo imali nastup niti su oni otvorili klub to veče. Pokazali su da su pravi prijatelji i veliki ljudi. Bili smo van sebe, to je bilo jedno užasno veče ne mogu ni da zamislim kako je bilo njegovoj porodici – kaže Ivana Selakov.

Za kraj je progovorila o poznastvu sa legendarnim košarkašem Nikolom Jokićem.

– Ne poznajem ga , ali iz Sombora smo, on je mlađi. Ponosna sam, ide tamo on je normalan momak ide u somborkse kafane i volela bih da ga upoznma jer smo zemljaci. On je velika zvezda – kaže Ivana Selakov u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar