“Posle razvoda sam išla na TERAPIJE”: Dženifer Aniston otkrila sve o ODNOSU sa Bredom Pitom (VIDEO)

Njena reakcija na voditeljkino pitanje iznenadila je sve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Holivudski trougao i godinama kasnije intrigira javnost, a sada je Dženifer Aniston ispričala još jedan detalj o razlazu od Pita, s kojim su se mnogi poistovetili.

Ona je u poslednjoj emisiji “The Ellen Show” otkrila šta je uradila odmah nakon kraha ljubavi s holivudskim zavodnikom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kada je Elen Dedženeres pitala Dženifer o tome kako se osećala povodom završetka svog legendarnog sitkoma „Prijatelji“ 2004. godine, Dženifer se prisetila:

NORTH AMERICA-CANADA SALES ONLY Cannes, France May 13, 2004 Jennifer Aniston and Brad Pitt at the 57th Cannes Film Festival Digital, Image: 426659623, License: Rights-managed, Restrictions: NORTH AMERICA-CANADA SALES ONLY, Model Release: no, Credit line:
Alfred Cannamela / Newscom / Profimedia

– Razvela sam se i otišla na terapiju. A onda sam snimila film pod nazivom “Raskid”. Samo sam se nekako pomirila s krajem. Samo sam mislila: “Znate šta, ljudi? Hajde da ovo bude potpuno novo poglavlje. Hajde da završimo sve i onda počnemo novo.” Odlično je funkcionisalo – ispričala je glumica.

Usledili su brojni pozitivni komentari, a ljudi su najviše pozdravili što je glumica ukazala koliko je važno mentalno zdravlje.Dženifer i Bred su bili u braku od 2000. do 2005. godine, kada je u Bredov život ušla Anđelina Džoli.

Kako mediji pišu, Dženifer i Bred se danas čuju i u prijateljskim su odnosima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar