Amerikanci su PREDVIDELI šta će se desiti: Pre 9 godina povezali rat i SLOVO “Z”, zaradili ogroman novac

Bred Pit je bio glavni glumac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Da su neka čudna spajanja i koincidencije moguće uverava se svako od nas u životu kroz banalne situacije, ipak kada je u pitanju svet i dešavanja u njemu, onda smo skloni da eventualnim koincidencijama pristupamo s tačke teorija zavera.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ceo svet je u strahu od kada je u Ukrajini izbio sukob, i na čijoj teritoriji rat sa Rusijom još traje.

Ono što obeležava neke važne stvari i događaje jesu simboli, upravo se u ovom paklenom sukobu pojavio jedan takav simbol, s tačke gledište ostatka sveta negativan, ali ipak dobro priznat i poznat od svih. Radi se o slovu “Z”, koji su Rusi prisvojili kao “svoj znak pobede” u u sukobu sa Ukrajinom. Mnogi su ostali iznenađeni ovim znakom, ređala su se razna nestručna objašnjenja zašto baš “Z”. Međutim, slovo “Z” i njegova simbioza sa ratom nije prvi odziv svoj našla u realnom svetu, već na filmskom platnu. U holivudskom blokbasteru “Svetski rat Z”, upravo se radi o sukobu u svetu u ratu koji svi nazivaju “Z”, naravno, naučna fantastika je odradila svoje pa to “Z” predstavlja izmišljene zombije, a ne neku skrivenu poruku.

Foto: EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV

“Svetski rat Z” američki je apokaliptični akcioni horor film iz 2013. režisera Marka Forstera. Predstavlja adaptaciju istoimenog romana Maksa Bruksa iz 2006. godine. Glavnu ulogu tumačio je Bred Pit.

Foto: Printscreen

Koliko je na ceo svet, u produkcijskom smislu, ostavio dobar utisak ovaj film, govori i podatak o zaradi nakon puštanja u bioskopima širom sveta. Radi se o iznosu od 540 miliona američkih dolara.

Naravno, ova čudna koincidencija i “poklapanje” sa sadašnjim stanjem u svetu ne može ostaviti utisak i tvrdnju da je američka produkcija znala koji će simbol slova “Z” biti. Ipak, sa malom dozom šaljive konotacije, može se reći da su baš oni predvideli rat u kom se koristi simbol slova “Z”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Lepo je sve to znati i lepa zarada od filma, a tek kolika ce biti zarada od rata u Ukrajini, videcemo kada se podvuce crta, U ovome stradaju pre svega Ukrajinci, Rusi a bogami i Evropa slusajuci Ameriku. Ziveli

    Odgovori
  2. @Mili Valjda se kaze najvece zlo? Apsolutno sam protiv Americke politike. S druge strane nisam primetio da Putin pravoslavnoj braci u Ukrajini deli kolace i bombone...

    Odgovori
  3. Могуће је да је, баш обрнуто, неко из руског војног руководства гледао тај филм па као провокацију предложио коришћење истог знака.

    Odgovori

Ostavite komentar