Anastasija Ražnatović PRVI put otkrila kako se UPOZNALA sa Gudeljom: “Kliknuli smo na prvu” (FOTO)

O njihovoj vezi pričaju svi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: NKostic

Anastasija Ražnatović večeras proslavlja 24. rođendan u jednom beogradskom restoranu, a pored članova njene porodice i kolega, prisustvao je i njen dečko, fudbaler Nemanja Gudelj. 

Naime, pevačica je blistala u crnoj haljini i nije skidala osmeh sa lica, a sada je prvi put otkrila kako su se Nemanja i ona upoznali:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Upoznavanje je prošlo super, srećna sam jako i zadovoljna. Ljudi dolaze, dočekujem ih. Znala sam da će sve proći kako treba. Ceca je prebacila na mene, ali ni ja ne mogu da kažem zbog čega je plakala. Verovatno ću se latiti mikrofona, otpevaću Nemanji neku moju pesmu, on ne sluša našu muziku, voli moje pesme – rekla je ona i priznala kako se nosi sa tim što joj je veza na daljinu:

-Mi i nismo u vezi na daljinu, ja sam bila tamo dva puta, on je sada ovde, viđamo se. Za sada su mi prioritet nastupi, a kada bih se preselila po tome bih gledala.

Da li ti je teško što je veza javna – pitali smo Anastasiju, a ona je rekla:

-Oboje smo javne ličnosti, jasno nam je što medije zanima, normalno prihvatamo tu činjenicu. On nije ljubomoran, nema razloga da bude. Sigurno da će biti pritiska, ali ako je nešto pravo, ništa ne može to da poruši.

Foto: NKostic

Ražnatovićka je priznala i kako se upoznala sa Gudeljom.

-Upoznali smo se preko prijatelja, kliknulo je na prvu. Kod njega mi se dopada sve, za sada je sve okej”, rekla je ona pa odgovorila na pitanje zbog čega joj on nije javno čestitao rođendan:

-On nije da ne želi, ne želimo da objavljujemo zajedničke slike. Tek smo dva meseca zajedno, planiramo letovanje, svašta nešto.

Anastasija je čak spremala hranu svom izabraniku.

-Spremala sam mu pitu sa mesom – kaže ona.

 

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar