Vrhunac luksuza! Ovaj Rolls-Royce košta 28 miliona dolara, a vlasnik je dobio i suncobran (VIDEO)

U zadnjem delu smešten je jedinstveni paket "Hosting Suite"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Rolls-Royce

Rolls-Royce je predstavio treću verziju ultra-luksuznog modela Boat Tail, ujedno poslednju u seriji, koju ističe neverovatan nivo personalizacije.

Britanska kompanija najavila je svega tri modela, od kojih su prvi navodno kupili muzički par Džej Zi i Bijonse, a drugi bogati kineski biznismen.

Tajanstveni kupac

Rolls-Royce ističe da je automobil ručno izrađen za klijenta “čiji porodični posao vuče korene iz angažmana njegovog oca u industriji bisera”.

Ne znamo ime kupca, osim da poseduje kolekciju klasičnih i modernih automobila, koji se čuvaju u privatnom muzeju.

Klijent je na početku procesa ponudio izbor od četiri biserne školjke, kako bi inspirisao inženjere u izradi jedinstvene boje karoserije.

Pribor za piknik

U prednjem delu dominira Pantheon rešetka, izrađena od jednog komada čvrstog aluminijuma, ukrašena simbolom kompanije “Spirit of Ecstasy” u roze-zlatnoj boji, prenosi Autoexpress.

Zadnji deo, kao i kod prethodnih modela, nudi paket “Hosting Suite” koji podrazumeva frižider, posuđe, specijalni pribor za jelo i naravno – suncobran.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pogonski sistem nije menjan, a reč je 6.75-litarskom V12 agregatu (536 KS i 900 Nm).

Neverovatni četvorotočkaš s cenom od 28 miliona dolara nudi još gomilu personalizovanih detalja, pa vas ostavljamo da pogledajte video-prilog:


BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar