Strefila ga “SRČKA” dok je kopao ženi GROB: Policija zatekla morbidan prizor, pa iskopala rupu (FOTO)

Komšije su ga videle kako leži bez svesti i pozvale HItnu pomoć, ali mu nije bilo spasa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Twitter

Džozef Mekinon (60) je preminuo u američkoj saveznoj državi Južnoj Karolini od srčanog udara koji ga je “pokosio” 7. maja dok je kopao grob svoje partnerke Patricije Dent (65) koju je prethodno zadavio, saopštila je tamošnja policija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se navodi, Mekinon je ubio ženu u njihovoj kući, a onda je zakopao u dvorištu.

Komšije su pozvale policiju kada su videli da u susednoj avliji leži čovek bez svesti. Na lice mesta su izašli policija i Hitna pomoć, koji su zatekli Džozefa pored sveže iskopanog groba. Pokušali su da ga reanimiraju, ali bezuspešno. Obdukcijom utvrđeno da je uzrok smrti bio srčani udar.

Džozef i Patricija Foto: Facebook

Inspektori su, dok su vršili uviđaj, u sveže iskopanoj rupi pronašli telo umotano u kesu za smeće. Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok ženine smrti bilo gušenje.

– Gospodin Mekinon je najverovatnije nakon ubistva zavezao telo i umotao ga u kese, a zatim ga ubacio u jamu – saopštila je šerif tog grada Džodi Roland, javljaDejli mejl.

Komšije su ga videle kako kopa rupu u dvorištu

Susedi su rekli policiji i da su videli kako Džozef kopa rupu u dvorištu, ali da nisu mogli da pretpostave da se radi o nečemu tako užasnom.

Osim toga, svi se pitaju šta se dogodilo, budući da ne znaju motiv ovog ubistva.

Zna se jedino da je nesrećna Patricija dan ranije iznenada otišla sa posla. Njene kolege su pokušavale da je dobiju na telefon, ali ona se nije javljala.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, dnevno.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar