Ko će biti novi Đokovićev trener? Novak doneo veliku odluku, jedan Srbin će imati specijalnu ulogu!

Videćemo kako će bez Vajde

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsrport/Serbia Open

Poslednji dan Serbia opena je bio posebno emotivan.

Novak Đoković nije uspeo da uzme titulu u rodnom gradu, pošto je poražen od Andreja Rubljova, a nakon meča sa ruskim teniserom je najbolji teniser na svetu rešio da se oprosti od bivših trenera sa kojima je napravio istorijske uspehe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Novak je podelio specijalne poklone za ljude koje su mu obeležili karijeru. Nikola Pilić, Gerhard Grič, Miljan Amanović i Marjan Vajda su došli u Beograd samo zbog Novaka, koji im je uputio dirljive reči i podelio simbolične poklone kao znak zahvanosti što su tolike godine bile pored njega.

Definitivno je odlazak Marjana Vajda iz Đokovićevom tima odjeknuo najviše, jer svi znamo koliko je Slovak bio bitna karika u Novakovom lancu uspeha.

– Sa nama su svi originalni musketari. Njih trojica koji su bili sa mnom više od 10, 15 godina i sa kojima sam napravio najveće uspehe. Iako sam završio saradnju sa Marijanom, Džidžijem i Miljanom, nisam imao priliku da ih sve okupim na mestu i da upriličim i obeležim sve to i jednu eru tokom koje smo napravili velike stvari. Zato sam iskoristio priliku da ih danas okupim i da budu sa nama – rekao je dirljivo Novak Đoković.

Sada su u Novakovom timu ostali Goran Ivanišević, Ulises Badio i Marko Paniki.

Foto: Nikola Gligic/Starsportphoto ©

Njih trojica će putovati sa Novakom u Madrid, gde će najbolji teniser imati priliku da igra protiv Rafaela Nadala po prvi put.

Ono što se takođe primećuje jeste činjenica da je tokom čitavog Serbia opena na većini Novakovih treninga bio Viktor Troicki.

Selektor Dejvis kup reprezentacije je veliki Đokovićev prijatelj i čovek od poverenja. On nije novi član Novakovog tima, ali nema sumnje da će kada god Novak bude bio u Beogradu biti na raspolaganju i maksimalno pomagati srpskom teniseru.

Bonus video:

Vreme je za sudar Đokovića i Nadala: Srbija strahuje zbog Novaka, a Rafa ima poseban motiv!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar