Igrala u HIT seriji, pa se udala za 21 godinu STARIJEG kolegu: Evo kako naša glumica sada izgleda (FOTO)

Srce Sanje Jovićević osvojio je 21 godinu stariji kolega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Srce publike je osvojila ulogom u seriji “Budva na pjenu od mora”. Mnogi su joj predviđali uspešnu karijeru i očekivali da je vide u mnogim domaćim filmovima i serijama, ali ona je izabrala drugačiji put.

Naime, glumica Sanja Jovićević, sada Popović se baš u vreme snimanja ove serije i zaljubila i odlučila da se bar na neko vreme posveti porodičnom životu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njeno srce je osvojio, 21 godina stariji kolega, Bane Popović sa kojim je glumila u seriji, ali koji je i profesor na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju gde je ona i studirala.

Sanja se nije mnogo promenila, kao što se može primetiti na fotografiji, s tim što ima drugačiju frizuru i tamniju, kraću kosu, a i dalje joj polazi za rukom da izgleda mladoliko.

Foto: Printscreen

U prvo vreme su se krili jer su smatrali da će ljudi pomisliti da ona ima povlastice na fakultetu, kao i da je ulogu u seriji “Budva na pjenu od mora” dobila zato što je Bane blizak prijatelj Mime i Milana Karadžića.

Međutim, kasnije su obelodanili svoju ljubav, a 2013. godine javno su se venčali na Jahorini, a imaju i ćerkicu.

– Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira – izjavio je glumac pre nekoliko godina.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar