Bravo, devojke: Srbija pobedila Tursku i zakazala majstoricu s Hrvatskom!

Krunić je danas odigrala osmi meč u pet dana takmičenja u Antaliji i ostvarila sedmu pobedu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Marko Djokovic/Starsportphoto

Teniserke Srbije nalaze se na korak od plasmana u plej-of za popunu Svetske grupe Bili Džin King kupa, pošto su u Antaliji pobedile Tursku sa 2:0, u Grupi A Evro-afričke zone.

Srbija je izborila plasman u mini plej-of osvajanjem drugog mesta u grupi, nakon što je Lola Radivojević danas pobedila Ajlu Aksu sa 6:4, 6:4, a Aleksandra Krunić ;bila je bolja od Ipek Oz sa 6:7, 6:0, 6:2.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naša reprezentacija će u subotu igrati u “majstorici” protiv Hrvatske, koja je zauzela drugo mesto u Grupi B. Pobednik tog duela igraće u novembru u baražu za plasman u Svetsku grupu.

Radivojević je ostvarila prvu pobedu u karijeri za reprezentaciju.

– Osećam se neverovatno, jako sam ponosna na sebe što sam dobila svoj prvi meč u Bili Džin King kupu. Dala sam sve od sebe i znala sam da je ovaj meč jako važan za nas. Dobro sam se borila sa pritiskom, bila sam mirna u važnim trenucima i to je bilo odlučujuće. U meč sam ušla malo stegnuto, kasnije sam se opustila i vodila igru, bila agresivna – navela je ona.

Krunić je danas odigrala osmi meč u pet dana takmičenja u Antaliji i ostvarila sedmu pobedu. Direktan plasman u plej-of izborili su pobednici grupa u Antaliji, reprezentacije Slovenije i Madjarske.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar