Svadbeni poklon koji je Ceca dobila od Arkanove majke pun je SIMBOLIKE, a OVO je pevačica uradila sa njim

Njihovo venčanje još intrigira

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Youtube

Od svadbe Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana prošlo je 27 godina, a njihovo venčanje još intrigira. Mediji su taj događaj nazivali svadbom veka. Prisustvovalo je 800 zvanica, cveće je stiglo iz Holandije, a mladenačka torta bila je teška 70 kilograma.

Svadba je prenošena na televiziji kao veliki medijski događaj, u Cecu i njenu venčanicu vrednu 100.000 maraka, koju je kupila u Milanu, sve oči su bile uprte. Arkan je nosio crnogorsku nošnju i uniformu repliku uniforme srpskih oficira iz Prvog svetskog rata.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pokloni mladencima su danima bili u centru interesovanja javnosti, a Ceca je za svadbeni poklon od svoje svekrve Slavujke Slavke Josifovski dobila važno porodično nasleđe.

– Darujem te ovim zlatnim dukatom, koji je iz 1700. godine. Od moje prababe, a vaše čukunbabe. Da brak bude srećan i dugovečan, rekla je tada Arkanova majka Slavka Josifovski Ceci.
Slavka Josifović je preminula 2012, u 87. godini. Sahranjena je na Novom groblju.

Za Cecu je ovaj poklon bio od velike važnosti, a 24 godine kasnije ona je nastavila porodičnu tradiciju pa  je svojoj snaji Bogdani Rodić poklonila baš taj dukat kada se udala za Cecinog i Arkanovog sina Veljka.

BONUS VIDEO:

 Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar