Vučić: Za one koji se bave lagodnom politikom NEĆE biti mesta u vlasti

Predsednik je poslao jasnu poruku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vlada Sporcic

Predsednički kandidat Srpske napredne stranke i aktuelni predsednik Aleksandar Vučić večeras se obratio iz štaba SNS nakon parlamentarnih, predsedničkih i lokalnih izbora koji su održani danas u Srbiji.

Uticaj ukrajinske krize bio je, kako je istakao, veliki na izbore, Srbija se dramatično “pomerila udesno”, a lista SNS zahvaljujući odgovornom ponašanju ima i manje glasova.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Vladu nećemo formirati sa neodgovornima. Srbija treba da se opredeli sa kime će u budućnost, a pre nego što napustim čelo SNS razgovaraće se sa svim političkim faktorima, čak i sa onima koji su se činili najudaljenijima od nas, jer su pred nama teška vremena – rekao je Vučić i dodao:

– Za one kojima je sve lako u izbornoj kampanji, neka nastave da se bave lagodnom politikom, za njih neće biti mesta u vladi. To važi i za Vladu, i za gradsku skupštinu i gradsku vlast – rekao je on.

Vučić je istakao da su dve liste pretprele velike udare.

– To je naša lista i lista Dragana Đilasa, zbog naših međusobnih žestokih borbi, dok su ostali to koristili i iz lagodne pozicije tučući i po jednima i drugima – podvukao je on.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar