REČ ASTROLOGA

Mesečni horoskop za april: Očekuje vas PREOKRET na ličnom i poslovnom planu, u ljubavi TURBULENTNO

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za mesec pred vama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Mesec pred vama počinje veoma intezivno jer se prvog aprila mlad Mesec u vašem znaku unosi u vaš poslovni i lični preokret. Zato su poslovne aktivnosti pojačane i veoma bitne za vaše dalje akcije. Imate dovoljno vremna da se konsolidujete i odaberrete pravi a mogući i novi poslovni put.Zato se sredinom meseca možete nadati povoljnim nagradama ili priznanju od strane nadređenih osoba. Krajem aprila čak i da ne promenite ništa to je vreme u kojem se stvari menjaju čak i bez vašeg upliva. Tako da je ovo period u kome zauzimate novi kurs u poslovanju poslu ili altivnostima vezanim za karijeru.

Ljubav

Ljubav za vas neće biti samo reč već izvor mogih planova.Obzirom da će pun Mesec u Vagi 16 aprila doneti krizne situacije na emotivnom i ljubavnom polju ostatak meseca koristitie za pregrupisavanje budućih pllanova. Veoma bitan period za vas je upravo drugi deo ovog perioda. Zato možete očekivati veoma podsticajne promene bilo da su progresivne ili predmet stabilizacije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zdravlje

Veoma dobro ako se hranite zdravo.

BIK

Posao

Iako celog meseca možete biti nedostupni za druge ljude i saradnike ipak se situacija menja od 16 aprila. To znači da umesto samoizolacje misli krećete u bolji društveni kontakt. Ovo je mesec planova organizacije u kojoj vam je potreban neki unutrašnji mir i jasnoća. Zato ste na poslu odsutni mislima jer niste fokusit+rani na sadašnjost već na budućnost. Koliko budete verovali u svoje snove i planove toliko ćete izroditi nove verzije sebe u odnosu na celokupno okruženje. Mlad u vašem znaku nije ništa drugo nego rađanje novog života stila ili pravca.

Ljubav

Ne muči vas emotivni život zbog problema već zbog zbunjenosti. Želite da pokažete sebi ali i drugima koliko ste spremni na život u dvoje. Ipak sve do 16 aprila nećete izvesti nikakav iskok. Zato krajem meseca imate dovoljno jasnu sliku da vidite gde tačno ali  sa kim želite da budete. A oni koji su slobodnog statusa imaju jasniju sliku šta tačno traže.

Zdravlje

Manji problem sa krajnicima.

BLIZANCI

Posao

Poslovi su i dalje uzburkani, ubrzani i veoma haotično kreativni. Ne možete se požaliti da vam nedostaje obaveza i poslovnih zadataka.Međutim ta energija se menja jer vaš vladar Merkur od 11 aprila prelazi u znak Bika. To će vam uveliko promeniti energiju na poslu. Zato postajete smireniji, više planirate i ne izlećete sa novim neproverenim idejama. Iako ovo nije vaše prirodno stanje ta sporost misli donosi vam manje stresa i odmor od napetosti. Krajem meseca okrećete novi list, imate regeneraciju ponovo novih planova. Posovna situacija je većim delom meseca aprila stabilna.

Ljubav

April je posebno važan mesec kada su vaši partnerski odnosi u pitanju. Zato ćete tokom celog perioda ispitivati sebe ljubavni odnos i partnesko ponašanje. U tome će vam mnogo pomoći prirodan kosmički ciklus punog Meseca u znaku Vage i vašem petom polju. To naglašava vaša pitanja sigurnosti blagostanja, ravnoteže a najviše ćete se baviti borbom između bliskosti i nedopustive odovojenosti. Zato pokušavate da popravite ljubavni život kako bi stabilizovali emotivni osećaj nemoći.Borite se za ljubav a  ako ne uspe neće vam biti žao jer ste sve pokušali.

Zdravlje

Odlično je vaše opšte stanje zdravlja.

RAK

Posao

Vi ste na aereodromu novih prilika. Birate destinaciju i birate pravac u kome želite da ide vaša karijera. Pomognuti aspekitma i planetama koje direktno utiču na tok vaše karijere vi se spremate da promenite osnovu vaših ambicija. Konjukcija Jupitera i Neptuna u Ribama daje jak podsticaj vašim novim planovima.Planovi za poslvnu budućnost rađaju se u ovom mesecu.

Ljubav

Koliko vam je povoljan april za poslovne prilike toliko je izazovan u emotivnim odnosima. Pluton je dugo u vašem polju partnerstva ali krajem aprila kreće u retrogradni hod i ponovo pretresa prošlost. To je samo pogled u prošlost da bi odlučili gde želite da budete u budućnosti. Mnogi Rakovi koji imaju izazovne aspekte u natalnom horoskopu mogu okončati svoj brak ili dugu vezu. Samo ako je ta  veza već bila na izdisaju pa će tranziti i planete udariti pečat kraja. To se ne odnosi na veze i brakove koji su harmonizovali svoje krizne momente. Pogotovo se ne odnosi na veze koje su tek započele jer se one mogu krunisati brakom. Uglavnom veoma izazovan mesec za ljubavne prilike.

Zdravlje

Zdravlje je dovoljno stabilno.

LAV

Posao

Vi niste morali da čekate april da bi vas obasjalo proleće. Kod vas je već sve krenulo u odličnom pravcu. Finasije su veoma dobre a i ulaganja kao i poslovni planovi su veoma ambiciozni ali i realni. Nećete biti lišeni ni stvaranja poslovnih situacija koje će vam doneti dobru zaradu. Slavite ovaj mesec jer je on pokazatelj pozitivnog rasta u poslu i karijeri.

Ljubav

Ne cveta samo priroda već i vaša ljubav. Ovo je mesec u kome možete opušteno uživati u romantičnim trenucima bliskosti i razumevanja. Da ne bi bilo sve idealno i dosadno mali sukobi su mogući sredinom perioda da bi se do kraja aprila mirili na najlepši način..

Zdravlje

Odlično se osećate.

DEVICA

Posao

Device koje nisu promenile posao ili pravac poslovanja ovo je period u kome mogu lako da dođu do novih ciljeva.Obzirom da prvi deo aprila donosi sumnjičavo raspoloženje nećete imati prave akcije da bi bili produktivni. Međutim od 14 aprila očekujte iznenadne događaje koji će pogurati vaše poslove. Ipak vodite računa da ne pravite greške iz prošlosti.

Ljubav

Vaš emotivni život polako se zahuktava jer se bavite zajedničkim interesima i ciljevima. Zato od 20 aprila pa do kraja meseca možete imati jako dobru emotivnu i ljubavnu podršku od partnera. Tako će Device koje su upale u krizne periode moći da poprave i nemoguće i nepremostive činjenice. Iskoriste ovaj mesec za obnovu ljubavi.

Zdravlje

Promenljivo je vaše zdravalje zbog akutnih problema.

VAGA

Posao

Dugo planirate i posvećeni ste jednom poslovnom projektu. Ovo je period kada i najluđe snove možete pretvoriti u samo jedan cilj. Ipak bez saradnje i podrške saradnika ili poslovnih partnera nećete moćći samostalno da ostvarite sve dobre poslovne zamisli. Udružite se i pored neistovetnih pogleda na posao. To vam može otovoriti mnoga vrata ka prosperitetu.

Ljubav

Iako je prvi deo aprila fokusiran na ljubav i odnose u smislu promene i poboljšanja to se neće desiti. Vaš najbolji deo za ljubav je drugi deo aprila. To su dani u kojima možete biti u skladu sa svojim emocijama posle dugo vremena. Naravno da neće biti sve sjajno i lako ali imate mogućnost da se uskladite sa srcem i razumom.U velikoj meri vaši pokušaji da uskladite ono što radite sa onim što želite donoće pozitivne rezultate.

Zdravlje

Vaše opšte stanje zdravlja je dobro.

ŠKORPIJA

Posao

Nije ni čudno što je ovo najambiciozniji mesec za vas. Sezona Ovna je uvek veoma inspirativna za vaše poslovne aktivnosti. Zato se upuštate u trku sa samima sobom jer izvlačite mnoštvo kreativnog resursa. Imate dobre prilike da počinjete i odustajete i ponovo krećete ispočetka. A to će vas samo iskristalisati na putu autentičnosti kooju želite da postignete.  Novi poslovni stvarni i važni početak počinje od 19 aprila.

Ljubav

Na polju emotivnih odnosa april nije toliko miran i izdašan. Vi ste u periodu toplo hladnih situacija. Zato će emotivni život u dobrom delu aprila biti veoma promenljiv. Niste dovoljno osmislili svoje prohteve i želje u emotivno ljubavnom životu. Međutim i na tom polju čeka vas novi početak koji će vam se veoma dopasti.

Zdravlje

Odlično je zdravlje.

STRELAC

Posao

Vama nikako ne može biti loše dok Sunce krstari Ovnom. Zato je svake godine april veoma produktivan mesec na poslovnom planu. Postavite planove i jasne ciljeve fokusirajte se jer će Jupiter kao vaš vladar pokušati da vam ostvari bar tri cilja.Uskladite poslove sa saradnicima organizujte svoje zadatke uz pomoć poznatih iskustava i ne briniteo finasijama. Krajem meseca imate na pomolu novi poslovni projekat.

Ljubav

Prvi deo aprila je pogodan da rešite nesuglasice kako bi tokom meseca mogli da imate mirniji emotivni život. Ovo je pperiod u kome je fokus na materijalnim i finasijskim sredstvima pa je potrebnoo da se usagalasite i sa partnerovim potrebama.

Zdravlje

Odlično se osećate.

JARAC

Posao

Poslovno ste aktivni ali niste u top formi. Smetaju vam poslovi koji zavise od drugih. Zato se mnogo nervirate. Ovo je mesec u kome se bavite unutrašnjim dubokim temama.U drugom delu aprila Pluton kreće retrogradno u vašem znaku i otpušta i završava mnoge stvari koje su vas do sada opteretile. Zato je ovo mesec u kome preuzimate odgovornost za poslovnu sudbinu. I to onemogućava da krivite druge za lične neuspehe ali vam daje dobru priliku da osnažite i ojačate na individualnom ali i poslovnom polju. Preuzmite kormilo života.

Ljubav

Očekuju vas sudbonosne promene na ljubavnom planu. Tako će neki Jarčevi odlučiti da stanu na ludi kamen dok će ostali promeniti stav prema emotivnom partneru. Imate dobre prilike da harmonizujete svoj emotivni život ako date mali doprinos u promeni i želji da se prilagodite. Ukoliko ne budete fleksibilni ne možete očekivati pozitivne rezultate. U drugom delu aprila postajte svesni tuđih vrednosti. Jake emocije vladaju vašim ljubavnim životom a razum ostaje po strani.

Zdravlje

Pojačajte fizičku aktivnost..

VODOLIJA

Posao

Prva polovina aprila je i dalje bveoma dinamična na poslovnom polju. Ipak u drugom delu meseca polako se menja vaš ritam i prelazite u mirnije vode. Potreban vam je predah jer ste željni mirnog okruženja. Iako vam to nije u karakteru uživvate u porodičnom okruženju. To je samo zato što punite svoje poslovne baterije da bi krajem meseca ponovo aktivirali turbo pogon. Pojedine Vodolije iznenadiće sebe i druge svojim kreativnim umećem.

Ljubav

Interesantni vodolijanski ljubavni život je uvek na ivici nemogućeg. Zato je potrebno da se pitate šta tačno želite od partnera odnosa ljubavi ili braka.

Krajem aprila zatražite od univerzuma ono što vam nedostaje jer će vam se ispuniti i pre nego očekujete. zato je ovo mesec koji vas može dobro iznenaditi kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje

Imate dobro zdravlje.

RIBE

Posao

Mars prelazi u vaš znak 15 aprila. To je upravo period koji će probuditi vaše uspavane ambicije. Zato je kreativni rad veoma važan tokom ovog meseca.Ovo je dobar period za meditiaciju mir i povlačenje ali ne i za vas. Kod vas je naprotiv ovo inspiracija i neobično forsiranje na više frontova. Zato je druga polovina aprila veoma dinamična u više sfera. Dobro se organizujte jer ćete imati previše obaveza. Verujte u sebe jer će se za ostalo pobrinuti Jupiter i Neptun. Snovi se ostvaruju ako ih jako želite.

Ljubav

Ulazak Marsa u vaš znak čin vas jačim pa ćete se uveliko oslanjati na sopstvene procene kada je u pitanju ljubav.Iako su vam naglašene emocije vi ćete biti u dobrom skladu sa unutrašnjim stanjem osećanja. To će vas voditi ka sreći i zadovoljstvu u emotivnim odnosima. Jako je bitno da ne stavljate ružičaste naočare i da vidite realnu sliku sebe i svoje voljene osobe. To će vas uvesti u stabilne ljubavne odnose.

Zdravlje

Imate dobro zdravlje.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar